anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, TPU! Am ieșit recent dintr o relație de 2 ani jumătate care nu mai mergea din diverse motive, iar motivul principal fiind nepotrivirea de caracter. În urma anumitor discuții, ne am hotarat să o luăm pe drumuri separate, noi stând deja de 6 luni în același apartament. Eu l am iubit foarte mult pe omul asta, doar că, cu timpul fiecare ne am dezvoltat, dar în părți diferite, lucru ce ne a distanțat. Ironia sorții face, ca chiar în ziua în care eu m-am mutat la o prietenă să cunosc pe cineva în club. Nu ne am dorit niciunul să interacționăm în mod special unul cu celălalt, însă totuși neprevăzut s-a întâmplat, iar discutând, ne am dat seama că ne înțelegem foarte bine și ne a aprins dorința de a încerca să ne cunoaștem. El a fost cu foarte mult bun simț, nu a făcut niciun gest nepotrivit și au fost multe lucruri frumoase care m au atras la el. De câteva zile bune, ne-am văzut zilnic, încet, încet ne cunoaștem și încep să mi dau seama că este omul pe care l-am căutat "o viață" cum s ar spune, iar eu am fost foarte sinceră cu el și știe situația exact așa cum este.
Problema este alta, eu din cauza situației prin care am trecut, nu sunt deloc bine, mai ales că acum trebuie să stau la o prietenă la care nu mă simt prea în largul meu plus multe alte probleme și nici pe fostul meu n am cum să l uit de pe o zi pe alta. Nu mi doresc să ne împăcăm, dar tot îmi e gândul la momentele cu el uneori. Nu vreau să l pierd nici pe băiatul cu care vorbesc acum pentru că este un băiat extraordinar și chiar îmi place de el din multe puncte de vedere, însă sunt cam instabilă emoțional și confuză în perioada asta.
Ce îmi sugerați să fac? Mulțumesc!

4 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Poate te-ar ajuta sa vorbesti cu un psiholog despre momentele prin care treci. Sigur ca nu e usor sa dai cu piciorul unei relatii dar gandeste-te la lucrurile care nu mergeau intre voi. Degeaba exista momentele frumoase daca voi nu va intelegeti. O relatie nu are cum sa functioneze cu doi oameni extrem de diferiti, contrar a ceea ce spun unii, ca cei diferiti se atrag.

| ania a răspuns:

Ai fi mai fericita daca ai respecta planul Creatorului nostru si pe viitor ai alege sa faci sex numai după casatorie.Relatiile sexuale fara casatorie nu sunt inecuvantate de Creator, risti sa ajungi si in aceasta relatie in impas ca si in prima, cand se mai aseaza aburii de indragosteala.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Ce îmi sugerați sa fac?". Noi nu-ti putem sugera nimic, căci observ ca tu nu știi ce-ți dorești.
Zici ca noul băiat de "domnul perfect", dar tu te gândești și la fostul. Ca idee, dacă nu scapi de fostul la nivel mental, nu are rost o noua relație.
Dar până atunci, fă-ți un loc al tău. Și eu am stat în chirie în timpul facultății și după mult timp. Și eu am mai stat câte o luna pe la câte un prieten; s-a întâmplat și invers alți sa stea pe la mine; crede-mă e un deranj, chiar dacă nu e recunoscut. Între băieți totuși cred ca e mai usor; intre fete care locuiesc în aceeași casa e competiție (de la machiat, vopsit, mâncat, îmbrăcat, bani, prieteni, etc.); cu cât una are mai mult din ceva, cu atât își va dori și cealaltă.

| Nyarlathotep a răspuns:

Viata ta este un HAOS! Vrei si aia, vrei ailalta, vrei de toate dar nimic nu-ti place. Vrei si pe fostul, vrei si pe actualul, nu-ti place prietena ta, nu vrei sa te impaci cu fostul, nu vrei sa-l pierzi pe actualul. Cum spuneam, un HAOS!

Solutia este sa lasi relatiile si sa-ti pui ordine in viata si in ganduri. Este clar ca nu stii sa-ti selectezi DELOC partenerii. Iar daca crezi ca cluburile sunt locuri bune unde sa-ti gasesti "sufletul pereche", atunci pregateste-te pentru consecinte neprevazute, acum si pe viitor.