Am incercat cu o gramada de lubrifiant si degeaba. ma doare poate mai tare decat prima data .
Dupa o despartire dintr-o relatie toxica, da, am decis sa iau o pauza lunga si abia acum am revenit la relatii amoroase :-)
Probabil nu aveti preludiu. Ghiolbanul trece direct la acțiune.
Pune barbatul ala sa-ti faca preludiu ca de aia te doare, doar vaginul este un organ plin de muschi, care se dilata cand este excitat maxim, ceea ce la tine nu s-a intamplat inca.
Face. si e chiar grozav, dar nu pot eu mai mult... si cu lubrifiant am incercat si tot doare. am verificat daca exista probleme la ginecolog si nu sunt. nu stiu ce sa mai fac.
Imi este teama ca as putea pierde un tip atat de grozav din faptul ca nu il pot satisface.
Dupa cum spuneam, daca nu ti seface un preludiu foarte bun dus pana la capat, obtinandu-ti-se un orgfasm clitoridian, inseamna ca preludiul ala nu este facut cum trebuie, tu nu esti excitata, umezita si atunci sexul este durerors si neplacut.
De satisfactia femeii este rasponsabil doar barbatul, fiindca singura nu te poti satisface vaginal.
Uite si aici o explicatie medicala:
https://www.facebook.com/reel/1014394940212274
Ce il opreste sa nu o bage ca disperatul? Totul tine de el. Este mai dificil sa faci sex cand ai penisul foarte lung si gros dar totul tine de cum se comporta el. Stie ca te doare? Discuta cu el
Răspunsul e unul singur - din el nu poate tăia, așadar caută unul cu p… mai mică. Sună ironic dar aia e
Cum am spus si in intrebare. preludiul este minunat, dar tot existe problema durerii cand vine vorba de penetrare.
I-am spus ca ma doare din moment ce ne-am oprit, este atent, revenim la mai mult preludiu, dar parca degeaba.
Preludiul este cheia, incercati să vă jucați cat mai mult până la penetrare.
David907823 întreabă: