anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

:'(
Am incercat sa o invit pe o fata la suc, dar mai bine va povestesc!
Mi-am dat seama ca o fata de le mine din clasa ma place
De fiecare data cand as fi vrut sa vorbesc cu ea intervenea ceva
Este destul de complicat
Mi-am dat seama ca ma place dupa mai multe chesti: m-a intrebat de 2 ori daca am pritena, 1 data daca o iai pe ia de pritena, apoi am observat ca ii sclileau ochi cand vorbea cu mine
Am dreptate cu faza cu ochi?
Astazi seara am vb cu ea
Am intrebat-o daca are prieten...a zis ca baieti sunt tare curiosi
Apoi in cele din urma mi-a zis ca cica are( dar eu stiu din surse sigure ca nu are)
Da mai intrebat de ce o intreb daca are prieten si eu i-am zis ca daca are prieten nu cred ca mai conteaza, dar ea a zis hai zi ce ai vrut sa zici
Tin sa mentionez ca am vorbit pe facebook(stiu ca nu am fost cea mai inspirata idee)
Apoi a inceput sa aduca argumente la cele spune mai sus cu semnele ca ma place si tot asa
Eu i-am zis ca nu o cred in privita cu prietenul si nu am mai zis nimic apoi i-am zis ca oferta cu iesitu la un suc ramane daca se razgandeste
Tin sa mai mentionez ca dupa fiecare intrebare pe care eu puneam statea cate 1-5 min ca sa raspunda si inca ceva este in clasa cu mine laughing
Deci vrei nuste pareri ar trebui sa renut sau sa mai incerc?

Răspuns Câştigător
| MuncaLaDomiciliu a răspuns:

Se joaca cu tine...un pic...si daca vede ca devii prea interesat de ea, magia dispare!
Incearca sa o faci un pic geloasa, fara a fi badaran: vorbeste cu altele, daca te abordeaza sau te intreaba ceva, fii ocupat, raspunde-i in gluma, NU-i mai raspunde decat rar pe FB spunandu-i ca ai treaba, ca mergi sa te distrezi...intelegi tu....Va incepe SA TE VANEZE! Succes!

2 răspunsuri:
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Bună!
Pune prea multe întrebări şi stă prea mult timp să se gândească la un răspuns ceea ce înseamnă că nu vrea să dea greşi în faţa ta. E puţin sceptică.
Trebuie să te înarmezi cu foarte multă răbdare când e vorba de astfel de persoane. Incearcă să-i câştigi încrederea. I-ao mai uşor!
Pentru început ar trebui să deveniţi maintâi prieteni. Demonstrează-i că o placi! Ajut-o, încurajeaz-o, sfătuieşte-o şi arată-i când greşeşte.
Cu timpul îi vei căpăta încrederea şi îşi va da seama că o placi.
Răbdare şi multă perseverenţă!
O zi bună!

| alecs02 a răspuns:

Daca, chiar o place, mai incercawinking!