Normal e Ziua Femeiei, dar popular a mamei finca femeia este cea de peste 18 ani si femeile de la 20 si ceva de ani au copii, automat is si mame si de aici se trage ziua mamei. Deci in concluzie nu prea ar fi normal sa ii dai un cadou de 8 martie (Ziua Femeiei) finca pun la pariu ca nu are 18 ani inpliniti si inca este minor (copil). Deci e riscand sa faci asa ceva pentru ca s-ar putea sa creada ca o ei la misto sau ceva de genul asta... Sfatul meu e sa o inviti la un suc sau ceva si sa ii dai o floare sau un alt cadou special la inceputul intalnirii dar sa nu fie pe 8 martie ca o poate lua cadou de ziua femiei si ai inteles ca nu e chiar cel mai potrivit lucru... Sper ca te-am ajutat! Funda? Plzz
POi acum, 8 martie este ziua tuturor fetelor si femeilor. Cred ca se va bucura sa ii dai ceva, amintindu-ti ca si ea este fata. Asta cu ziua mamei este doar pe jumatate, caci 8 martie este ziua sexului frumos sa zic asa.
8 martie este considerata acum ziua femeii, deci ar fi dragut din partea ta daca i-ai oferi o atentie si atunci
Buna. Sa iti zic : de 1 martie este ziua femeii(a tuturor femeilor) - se dau martisoare, flori (ghiocei, trandafiri), ceva mai mare atentie cum ar fi : un ursulet etc. . Iar de 8 martie este o zis si mai speciala deoarece este ziua tuturor mamicilor.Deci asta e diferenta. Nu trebuie sa ii cumperi cadou prietenei tale de 8 martie, deoarece nu este mamica ta. Doar mamei tale cumapara'i ceva. Sper ca te'am ajutat. Fundita?
Man de 8 Martie e ziua femeii deci da trebuie si atunci si eu i-am luat azi si o sa iau si de 8 martie si in 13 ca e ziua ei:X!(funda?)
cata3333_3885 întreabă: