Doare. Poate pusesei suflet pentru el. Si acum auzind ce crede el despre tine, iar tu stiind ca ai stat cu el doare asta. Te-a fraierit intr-un fel si..si asta doare. Sunt multe lucruri care dor...dar odata si odata o sa iti dai seama ca tu ai fost doar o distractie
Fiindca ai o lipsa ta de experienta in acest domeniu si el a profitat. Pe viitor nu mai pune asa repede sentimentele in joc, aaseaza-te pas cu pas fata de un baiat...te-ai cam indraostit, fiind si primul "prieten". Oricum, baiatul nu merita, la un asa comportament.
Pe el s-a jignit cand a zis acele cuvinte despre tine... daca era asa smecher, nu se "dadea" la o fata "usor de fraierit"asa cum zice el. Ar fi ales o prada mai dificila, dar daca vanatorul e slab si naiv...
Te doare ca esti sensibila. poate ca esti si matura cat un cimpanzeu, daca aveai ceva in cap nu te "puneai" (cum e la moda la idioti sa zica asa) cu el, din cate am inteles e un "jmecher" si jumatate cu pantalonii in vine deci la ce te asteptai? printul pe cal? deschide ochiii mai bine alta data. de aia s-au invetat intalnirile sa cunosti putin inainte o persoana, nu gata cum iti zice 2 cuvinte sunteti impreuna. ai timp destul sa te maturizezi sa gasesti ceva mai cu " creier, nu tarana.
Buna! asa eram si eu, mica, fara experienta si ma raneau toti "smecheri" de care eu credeam ca sunt indragostita, dar era doar atractii adolescentine, deci nu dispera ii ceva normal vei creste si iti vei da seama ca nu te merita succes
Anonima17191 întreabă: