| Myky_5837 a întrebat:

Buna TPU happy!
Am intalnit un baiat pe facebook (il cunosteam din vedere dar nu mai vorbisem nici-o data). La inceput vorbeam aproape in fiecare seara.Nu locuim in acelasi oras.Ne desparte 8 km, cu toate ca el cam de 2 ori pe saptamana vine pe aici la prieteni lui.Imi era rusine sa ii spun ca imi place de el. Duminica seara nu am mai suportat si i-am spus. El nu a zis decat "acum trebui sa ma gandesc eu". Luni a venit si eu eram afara cu cateva prietene banuiam ca o sa vina pentru ca mereu zicea vreau sa vin sa te vad, sa vorbim etc.Eu intr-un fel il urmaream ca sa vad cand pleaca acasa.Cand a plecat eu am luat-o pe acelasi strada ca si cum m-as duce acasa.Sa oprit si am intrebare "ce faci?".(sunt foarte timida ma cam blocasem nu stiam ce sa ii mai zic). am mai stat putin de vorba mi-a cerut nr de telefon si dupa ne-am despartit.Seara pe facebook am continuat sa vorbim prima chestie care mi-a spus-o a zis ca trebui sa fiu mai putin timida oh go on. Dupa l-am intrebat ce impresie i-am facut? A spus : esti frumoasa, imi placi. Dupa mi-a pus o intrebare la care mi-am pus?"cand ne vedem este vre’o problema daca iti pun mana pe f*nd?"…nici nu suntem impreuna si deja vrea sa imi puna mana pe fund!? mereu cand vb imi spune ca am fundul frumos ca ii place etc.Si dupa daca poate sa ma pupe?
El ma place si eu il plac!
Vreau un sfat pls big grin.
Este ceva normal cu intrebarile astea sau este putin paranoic?

Răspuns Câştigător
| Tiwis123 a răspuns:

Ai rabdare...Nu pica victima in plasa dragostei chiardaca e cel mai frumos baiat din lume. Mai intai iesi cu el, vezi cum se comporta dar nu ii accepta nici o marlanie chiar daca te poate pune pe tine in situatii jenante. Studiaza-l bine si dupa accea mai vorbim de saruturi si alte chestii happy Nu te grabi caci s-ar putea sa pierzi mult. Succes! ( P.S. Funda?)

| Myky_5837 explică (pentru Tiwis123):

Singurul raspuns normal este al li Tiwis123 happy.
Daca nu va convine nu trebuie sa si comentati rau.

6 răspunsuri:
| CrazyTeenager a răspuns:

E anormal tipul rolling on the floor.

| babyblu3 a răspuns:

rolling on the floor) zii k e paranoic si sa o lase mai moalelaughing ...deci probabil ii place doar fundul tauwinking:d

| BellaSomerhalder a răspuns:

Pai, avand in vedere ca tocmai mi-am irosit un pretios minut din viata, in care puteam face orice altceva decat sa citesc aceasta intrebare, ca sa nu spun ca am citit-o degeaba, hai sa si raspund la ea. Este o situatie atat de penibila, dar raspunsul intrebarii tale este atat de simplu?! Spune-i "roiu'" si cu asta basta. Se observa ca este un pervers sau, chiar mai rau de-atat, isi bate joc de tine. Ceea ce poti face si tu la randul tau. Eu una l-as scuipa si m-as duce sa mananc o prajitura. Bafta.

| Kiissa a răspuns:

Obsedat de sexlaughingsincer...nuI don't want to see

| Moniikk a răspuns:

Eu cred. ca nu vrea nimic serios de la tine. te vrea doar pentru fundul tau straight face