anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am intalnit un baiat pe net, el mi-a dat add pe mess dar nu isi amintea de unde avea id meu. Faza e ca ne-am imprietenit si a inceput asa cu glume : Eu:Ok doar tu o sa gatesti in casalaughing
El:faci tu restul?
Eu:Nup.o sa stau in pat plangand la telenovelelaughing
El:laughing))))))))))))))))
Eu:Toata ziua
El:ai de gand sa te ingrasi deci laughing
Eu:Eeh nici chiar asa ma duc la sala in weekend si te barfesclaughing " asa apoi gen : "Eutongueoti sa zici ca ai o buna influenta asupra mea happy
El:da?:X:X:X
>Eubig grina:"
El:big grince bine big grin
Eu:Crezi ca vom fi 2 luni impreuna?thinking
el:hmm.it idoresti? Bon deci am inceput si cu dulcegarii apoi ma impacasem cu fostul dar nu stiu de ce nici nu tineam la el ..si i-am spus si m`a ajutat, mi-a deschis ochii pentru ca ii spusesem tot ce imi zice el si chestii...m`am despartit de fostul ala nesimtit laughing apoi am vorbit intre noi si ne-am promis unul altuia si a spus sa ne facem un tatuaj cu ceva unic undeva unde doar noi sa stim si sa ne aminteasca de fiecare cand vor fi ispite, neintelegeri sau altele...voi ce spuneti? credeti ca sunt doar vrajeli sau? el a spus ca ma va iubii neconditionat si ca ar fi fericit daca l`as iubii si eu ..ganditi`va bine puppy dog eyes multumesc :3

7 răspunsuri:
| anomis11 a răspuns:

In primul rand te-as intreba daca v-ati vazut pana acum "face to face"?
atunci ai sa iti dai seama ce fel de baiat este si daca te place cu adevarat..pana atunci ai grija de tine si nu iti face iluzii, asteapta sa il vezi.

Răspuns utilizator avertizat
| BESTNICK a răspuns:

Poate e unu de 40 de ani in caldurilaughing))))))))))))))))))poate iti da add la pllaughing)))))))))))

| xAlessia a răspuns:

Trebuie prima data sa va vedeti si sa discutati serios pe tema asta big grin ..asa in mediul virtual nu iti poti da seama ce persoana e ii realitate. sper sa fie bine pentru tine. bafta :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai si ce te asteptai sa-ti spuna, ca nu te va iubi neconditionat si ca te va insela cu prima ocazie? Ca iti va pumni in fata la bautura? Crezi ca asa incept relatiile? A zis si el ce i-a venit pe moment, ce era sa faca? Faza cu tatuajul denota ca nu e prea inteligent, vestea buna e ca nici tu nu prea esti, ceea ce inseamna ca ati putea fi pe aceeasi lungime de unda si poate chiar sa aveti sansa unei relatii de durata. Dar, tatuaj? Fara discutie, nu! Ai fi suprinsa cat de multi oameni regreta ca si-au facut un tatuaj de acest gen. Declarati-va iubirea in moduri care nu vor avea nevoie de explicatii suplimentare dupa ce veti gasi pe altcineva.

| SuntAltOmStiai a răspuns:

Fata tati. o poza cu el ti-a dat sau ceva? laughing sa-l vezi, sa stii cu cine vorbesti? -.-
Vezi sa nu fie vreun pedofil, atata iti zic. laughing

| anamaria0974 a răspuns:

Oricine poate spune foarte multe lucruri care mai de care mai frumoase, dulci, etc. stand in fata unui ecranwinking Mai intai intalnitiva si voi ca doi oamenii normali si pe urma poti sa ajungi la o concluzie, si poate sa iti dai seama ce fel de persoana este. Totusi ai grija in ce te bagiwinking