| SpectralSong a întrebat:

Buna TPU :* Am intrat acu 2 luni in vorba cu un baiat..il cheama Paul. (imi place de el si are 14 ani ) si am tot vorbit. ne-am cunoscut, si suntem la aceeasi scoala. si ma pupa (pe obraz) de mai multe ori. ma imbratisa. ma lua de dupa gat si ma plimba prin scoala laughing. Prietenele mele spuneau ca ma place si o colega de alui spunea ca numa cu mine face de astea( ma pupa..etc) el e baiatul care la fete nu se uita dupa partile dorsale si altceva. e diferit si foarte dragut. Dar de putin timp nu mai face din astea. adica adevaru e ca nu prea ma mai vad cu el la scoala. Oare sa ii fi placut de mine si dupa sa renunte? el nu stie ca-mi place de el. nu stiu daca sa-i spun. cum sa reactioneze.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sinceritatea e cea mai buna cale ca sa afli. Nu te increde in prietenii lui sau apropiatii lui care iti spun ca te place sau nu. Asta trebuie sa auzi tu, cu urechile tale ca sa fii sigura. Daca nu ii poti spune in fata ( ceea ce este foarte indicat ), incearca pe site-urile de socializare, asta te-ar face sa mai pierzi din teama. Mult noroc! happy

| SpectralSong explică (pentru anonim_4396):

Multumesc. el nu ii un baiat coruptibilrolling on the floor sa spun asa. intotdeauna ii dragut cu mine. si cand ii cu 10 baieti vine la mine si sta cu mine si vorbeste. E de nota 10. prietenele mele mi-ai spus ca ma place si asa.(la cum se comporta cu mine happy )

| GeoTwixy a răspuns:

Buna, din spusele tale e un baiat foarte ..la locul lui.Presupun ca are niste probleme cine stie. incearca sa vorbesti cu el sa vezi ce se intampla.
Daca s-a inteles atat de bine cu tine..nu te-ar lasa... Sper ca te-am ajutat multa bafta, o zi buna.