anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

happy Am intrat la facultate la buget si intentionez sa ma angajez full time. Este posibil? Nu imi va afecta in niciun fel statutul de student la buget? Va rog sa-mi raspundeti daca stiti si scuzati categoria happy

Răspuns Câştigător
| T4ny4 a răspuns:

Eu,desi sunt la zi, m-am angajat fiindca dupa terminarea facultatii vei avea nevoie de ceva experienta pe CV.Nu conteaza domeniul.Eu spre exemplu urmez o fac de inginerie si multi profesori mi-au zis ca e buna experienta in orice domeniu. Sfatul meu esta sa anunti profesorii ca lucrezi, in special pe cei cu care vei avea laboratoare sau seminarii si eventual sa recuperezi cand ai liber cu alte grupe.Pe mine nu m-a afectat cu nimic si sunt acum anul 2 big grin.Nu poti termina o facultate cu asteptari prea mari de angajari fara experienta.Asa ca, bafta! Sper sa-ti gasesti un job ok, nu te prosti ca toate studentele din ziua de azi care cred ca daca danseaza pe mese sau baruri au un job si vor avea o cariera. Exclus! Incearca ceva demn de tine si de fac pe care o vei urma!

2 răspunsuri:
| bobby1990 a răspuns:

Salutare! nu iti afecteaza. daca ai bursa atunci s-ar putea sa fie o problema

| danezu87 a răspuns:

O sa-ti dauneze destul de mult.pentru ca banuiesc ca esti la ZI. ceea ce presupune sa acumulezi acele prezente la seminarii, care iti asigura sa intrii cu o nota mai buna in examen.plus ca exista profesorii care daca nu indeplinesti un numar de prezente nu te baga in examen.si inca o chestie ar fi ca daca pici de exemplu pe primul semenstu 2, 3 examene din 6, 7 cam asa sunt o sa treci automat la taxa.deci sfatul meu este sa lasi serviciul pe mai incolo.sigur nu o sa poti sa faci fata.