| eusicumine98 a întrebat:

Am intrebari foarte importante. Cum iti dai seama ca iubesti pe cineva? Ce inseamna pentru voi iubirea? Cum e sa fii indragostit?
Daca eu plac un baiat care probabil ma stie doar din vedere de la scoala, eventual poate stie si cum ma cheama, eu ce ar trebui sa fac ca sa isi dee seama ca il plac? Adica m-am gandit sa ma izbesc in el si din astea, dar nu am avut niciodata curajul sa o fac. Si sa nu creada ca sunt disperata sau vreo ciudata big grin.
Dau funda si multumesc anticipat >big grin

Răspuns Câştigător
| BlueDreams a răspuns:

Hmm...o fi chiar asa greu? Ia cauta tu un prieten, o prietena comuna si incearca sa faceti cunostinta. Daca nu merge, poti sa incerci faza cu ''m-am impiedicat'', s-ar putea sa functioneze.Fii si tu mai curajoasa, mai indrazneata si totul va veni de la sine.Cat despre cum stii ca iubesti pe cineva...Stii ca iubesti cand ti-ai da sufletul pentru o persoana ce poate nu te considera decat o prietena, dar care pentru tine e totul, cand incepi sa multumesti lui Dumnezeu pentru un sentiment atat de frumos, iubesti cand ai da tot fara sa astepti nimic, dar intr-adevar stii ca iubesti cand simti ca arde sufletul in tine si ti se rupe inima in doua cand il vezi plecand.

4 răspunsuri:
| xCruz a răspuns:

Dragostea este cel mai puternic sentiment. Si eu sunt foarte indragostit de o fata si iti pot spune din propria experienta ca dragostea nu e de joaca poate sa-ti aduca atat fericire cat si multa suferinta. Atunci cand iubesti parca totul nu mai conteaza, orice problema nu mai este importanta tot ce conteaza este iubita

| jijitzu23 a răspuns:

Roaga pe cineva sa te impinga laughing

| MMIkuTzza a răspuns:

Eu pot spune ca sunt indragostita! Cunosc un baiat de un an.De la inceput eram doar prieteni si dupa 6 luni am observat ca il iubesc si stiu ca si el are sentimente pentru mine.Ma simt ca si cum timpul si distanta si nimic nu mai conteaza.Ies cu altcineva dar oricum ma gandesc la el.Problema este ca suntem departe.Dar stiu ca daca ma va ruga sa nu ma vad cu nimeni 2 ani (fiindca peste timpul acesta vom fi impreuna cand eu vin la MD) as faceo.Doar ca suntem ambii plictisiti si cateodata mai iesim cu altcineva.Dar asa ne simtim de parca putem sa ne spunem totul. Uneori putem vorbi si despre „nimic" mereu avem o tema de discutie.Mereu adormim cu telefonul langa noi si stim ca pe celalalt capat este persoana pe care o iubim.Eu pot sa spun ca stiu totul despre el despre trecutul lui.Si el la fel ma cunoaste foarte bine.Si oricum in fiecare zi aflam unul despre altul ceva nou. Am incredere in el si stiu ca chiar daca nu ne vedem la moment din cauza distantei el oricum ma iubeste, stiu precis ca el are incredere in mine stiind ca iesind cu altcineva eu ma gandesc la el.Aceasta este pentru mine dragostea

| gabytablitza a răspuns:

Pai incearca sa te bagi cu el in vorba. sau sa pui o fata sa.l intrebe ce crde despre tine si cat la suta te place big grin