Pai cum o vezi deja o si saruti?! Deja voiai la finalul intalnirii s-o conduci acasa sa i-o si dai la savarina, asa-i? Aia ce-ai vazut tu in filme e trucaj bre!
Cumpara-i un lantic de aur cu o inimioara si in acea inimioara sa fie o poza cu voi doi.
Asa de usor ajungi tu sa ai incredere intr-o persoana,dupa doar o saptamana relatie stiind ca ea spusese ca nu simte nimic pentru tine si te-a lasat balta. Sfatul meu este urmatorul nu te atasa asa de tare de ea ca sa nu risti sa fii ranit mai tarziu,dar faci cum vrei daca ai incredere in ea,iti urez numai bine si acum surpriza,eu iti dau cateva idei si acum alegi tu ce vrei.Ex:un urs gigantic de plus,un parfum,machiajuri, pantofi cu toc daca ii plac si daca ii sti numarul piciorului, un ceas de mana, un buchet de flori etc, acum tu stii ce ii place.Bafta!
Unic? de ce vrei sa fii asa? Nu ii oferi totul acum, ca iar o sa faca figuri...ai timp. Acum arata-i ca are langa ea.
Parerea mea este ca mai bine nu faci nimic iesit din comun, cel putin nu deocamdata. Nu cred ca stie nici ea ce vrea si s-ar putea sa pregatesti ceva, sa pui suflet si la final sa te trezesti cu al doilea refuz...
Cel mai frumos ar fi sa o inviti intr-un loc mai intim unde sa fiti doar voi 2!
Spre exemplu o telegondola o plimbare pe plaja(daca ai posibilitatea si asemenea spatii prin zona) sau sa ii iei 3 florii (nu conteaza dar cel mai frumos ar fi niste lalele trandafiri etc.) si sa o duci undeva unde sa se simta bine la un film romantic(sa nu iti treaca altceva prin gand ) si sa te plimbi cu ea asa mai inspre seara
Si nu uita sa o conduci acasa!
Bafta!
Ea te iubeste. Iti spun eu. Dar ai speriato foartee rau. Poate ca ea nu mai avusese prieten inainte si ai luat-o prea repede.EU zic sa o iei mai incet.Nu treuie sa faci ceva total iesit din comun, ci doar sa ii arati ca tu vrei sa o iubesti nu sa o folosesti. Totusi e mai mica ca tine.
Remusopen întreabă: