| Realilusion a întrebat:

Buna TPU.Am invitat o fata la un suc si a acceptat si cred ca ma place.Nu prea am mai iesi cu fete la un suc si nu stiu cum sa procedez:Ce ii spun cand ma inalnescu cu ea? O imbratisez cand o sa ne inalnim? Ce facem in restaurant:adica ce ii spun ca sa latesc eu etc.Si la sfarsit as dori sa o intreb daca vrea sa fie prietena mea, sa o fac sau nu? daca da cum? as dori sa o intreb intr-un mod mai romantic. Dau FUNDA pentru cel mai bun raspuns

3 răspunsuri:
| sunshine939 a răspuns:

Pai sa o luam cu inceputul. ajungi la ea o pupi pe obraz ii spui"ce faci chiar ma bucur sa te vad etc m am gandit sa mergem la restaurantul x)buuun. ajunsi acolo mai intai comandati aa am omis ceva dupa ce schimbi 2 3 vorbe nu ii uita sa ii spui ce frumoasa ce e bine arata nu e cazul sa exagerezi o data sau de 2 ori e suficient. dupa ce comandati un suc o apa sau ceva de mancare incepeti sa vorbiti despre ceva comun dspre scoala...cum te intelegi cu parintii ce faci in weekend etc cand nu mai aveti ce discuta nu taci din gura zii si u "aa m am uitat aseara la tv si am vz nu stiu ce film)cel mai imp e sa nu taci din gura dar nici sa vorbesti ca o moara stricata. dupa 20 30 de min ii poti spune "imi place foarte mult de tine..."ai putea sa incerci in timpul asta sa o tii de mana sau sa incerci si un sarut dc nu.si ai putea sa o intrebi ai vrea sa fim impreuna sau"mi ar placea foarte mult sa avem o relatie" vezi tu cum evolueaza lucrurile.succes

| 地獄に行く a răspuns:

In primul rand trebuie sa fi natural, fi tu insuti. Daca te place asa cum esti e foarte bine, daca nu, nu te merita. Nu forta nota, ia-o pas cu pas. Daca o intrebi de la prima intalnire daca vrea sa fiti impreuna rapesti tot farmecul, las-o pe ea sa te caute, sa se framante... Fa-o sa rada, fetele adora baietii cu care pot rade mult deoarece se simt bine in preajma lor si restul o sa vina de la sine. Succes, iar daca mai ai nevoie de sfaturi da-mi un mesaj si iti raspund cu placere happy

| TilaTequila a răspuns:

La prima intalnire mergeti in calitate de prieteni, nu poti sa te comporti exact cum ti-ai dori, ia-o usor. nu spune nimic de platit, se subintelege ca tu vei plati! lasa lucrurile sa vina de la sine, la sf...cand plecati o poti saruta. depinde cum decurg lucrurile, vei simti pe parcurs