Totul este posibil mai ales ca a fost dupa ciclu. Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea si sa o rogi sa fie sincera (bine inteles ca asta nu garanteaza nimic) explica-i ca nu va va afecta relatia in nici-un fel daca recunoaste(in caz ca are ce sa recunoasca) si atunci cu siguranta o sa prinda si ea curaj si o sa fie mai deschisa la discutii cu tin.bafta
Eventual daca si-a introdus in prealabil sange in vagin avea cum sa se prefaca.
Nu cred ca era teatru (prefacatorie)! Mai ales ca si tu simteai ca penetrarea era destul de "ingreunata"! NU-ti mai face atatea filme-n cap...da pedala in continuare si bucura-te de fiecare clipa! Femeile, vin si pleaca...si vremea p00lii trece!
Pai normal ca o durea ca a fost dupa ciclu.Mai bine vorbeste cu ea, nu cred ca a mintit si in plus de asta nu avea de ce daca nu vroia sa o faca cred ca iti zicea
Domnule semianalfabet, invata limba romana si apoi incearca sa pui niste intrebari normale nu de copii de 10 ani
Aoleu mai barbate tu esti singurul care stie daca a fost sau nu virgina. Nu ma impresioneaza intrebarea ta, ci felul in care ai abordat aceasta situatie. In loc sa te bucuri ca fata ti s-a daruit tie si ca te iubeste tu iti pui atatea intrebari.