Pentru a face un baiat sa te placa trebuie sa stai cat mai mult cu el, sa razi la glumele lui, sa ii dai de inteles ca il placi , in rest fi mai apropiata de el, incearca sa il ti de mana etc.
la 2 te va durea, nu pot sa spun cat, unele fete spun ca te va durea putin, altele ca va fi foarte rau... cred ca depinde de preludiu si daca esti destul de excitata in momentul penetrari.
1,nu poti face pe cineva sa te placa, eu pot sa plac un gandac? de ce nu ne plac sobolani si pisicile? de ce nu ne place gandaci? nu noi alegem ceea ce ne place simplu asta e involuntar, nu tu alegi ce haine isi plac si mintea ta simplu
2, depinde de baiatul ala, normal ca va durea dar daca tu isi imaginezi ca nu va durea sunt sanse sa nu te doara, sa-si faca sex oral ca orgasmul face ca durerea sa nu existe
exista o modalitate prin care putem trece peste atractia fizica se numeste iubirea cum apare aia e un mister, baieti care isi plac tie majoritatea cam vor vaginul tau si aleg fetele cele mai frumoase ca omul aduna trofee valoroase, cum un alfa sa spuna am desvirginat o urata e de rusine da sa spuna am desvirginat cea mai frumoasa atunci e nr1 in grupul lui, alfa ala sau badboys aduna trofee pana da de iubire
Dezvirginarea este neplacuta sau de-a dreptul insuportabila de cele mai multe ori, mai ales daca fata nu a practicat masturbarea. De asemenea durerea din timpul sexului de dezvirginare depinde de experienta sexuala a partenerului care urmeaza sa execute dezvirginarea, de grosimea penisului, de timpul efectiv de penetrare precum si de modul de executare a intregului proces. Cel mai indicat lucru pe care il poate face o fata virgina este aceea de a practica la inceput o perioada de mai multe luni a pettingului. Este recomandat sa practicati pettingul inainte de inceperea efectiva a vietii sexuale reale. Presupun ca v-ar ajuta foarte mult in relatie deoarece va ofera posibilitatea de a va cunoaste cat mai bine din absolut toate punctele de vedere, fizice, psihice si mentale. Cunoasterea in amanunt a corpului este strict necesara, pentru a elimina pe cat posibil inhibitiile initiale. Multa sanatate!
Cat de frumos s-ar comporta un baiat cu tine, la primul act sexual te va durea putin, apoi aceasta durere se va transforma in placeri de neuitat
1. Nu exista o reteta magica. Primul pas ar putea fi te bagi in vorba cu el sau sa raspunzi cand vrea sa stea de vorba cu tine. Fii asa cum esti tu, autentica. Daca vrei o relatie de mai lunga durata nu-i da de inteles ca esti vreo usuratica.
2. Daca si el e virgin o sa fie probabil la fel de anxios ca si tine. Poate sa doara sau poate sa nu doara. Nu exista o regula. Pana la sex insa sunt ceva etape de parcurs.
O fac o legatura intre intrebarile tale si spun sa nu faci niciodata sex cu un tip, doar pentru ca tu ai impresia ca se va indragosti de tine dupa asta. Apoi, orice ai face tot te va durea, insa, daca ai incredere deplina in acea persoana, o vei lasa sa patrunda, fara sa te impotrivesti, deci se va transforma rapid in placere, dar daca tu nu accepti asta, va dura mult si va fi destul de dureros. Deci, sex-ul trebuie sa il faci, zic eu, spontan... pentru asta poti incepe cu petting de cateva ori, apoi dintr-odata cand faceti asta si consideri ca esti destul de excitata, treci la nivelul urmator
ana9060 întreabă: