| Sebi00 a întrebat:

Buna TPU am mai multe intrebari... urmeaza zilele astea sa ma dezvirginez laughing (sunt baiat ) si vreau sa stiu cateva lucruri laughing
1.Cum sa fac sa nu ma termin asa repede? ( nu ma prea masturbez. odata pe an daca e ceva grav laughing happy
2.Eu am cosuri... daca o sa fac sex o sa imi treaca?:S
3.Care sunt beneficile actului sexual?laughing)
Dau funda celui care ma ajuta cel mai bine :*

5 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

1. Mai ai și pretenții după ce că ai prietenă.
2. Prostii.
3. O să zici „au au" pentru 2 minute.

| ywar a răspuns:

Da' vad ca ti-ai programat dezvirginarea ca la medic... Off
Prima data, neavand experienta o sa risti sa-ti moara la intrare din dorinta de a face. Multi patesc asta! Daca nu patesti asta macar protejeaza-te cu prezervativ. E bine sa ai viata sexuala curata si regulata dar trebuie sa ai grija si de corpul tau. Nu spui cati ani ai... In fine. Eu cred ca avand o viata sexuala ordonata te vei elibera si de energiile negative si desigur vei capata experienta.
Cosurile - ce sa spun? Se va regla totul! Esti la pubertate si vei scapa de ele odata ce vei ajunge la maturitate. Bafta si eu zic sa nu iti mai programezi "dezvirginarea" ca nu cred ca o sa te ajute prea mult

Răspuns utilizator avertizat
| 0Andrew0 a răspuns:

1.Iti controlezi ejacularea si poti termina oricand vrei tu.
2.Neah...NU.
3.E sanatos(daca folosesti prezervativ) si castigi experienta.

| cappytempo a răspuns:

Eu zic sa amani toata "dezvirginarea".
Treci la fapte reale cand simti intr-adevar ca vrei sa faci asta. Odata ce ai in fata momentul perfect, fata perfecta, varsta adecvata, informatii la bord, totul va decurge ca la carte! baftatongue