Heey
in primul rand
mie imi place ideea .
----Pai ca rasa ...Eu as alege ceva gen golden retriever sau dalmatian
----Sexul hmm...Pai daca ii plac animalele poti sa mergi pe femela .Depinde acum si ce gasesti .
----Pui, normal Ar trebui sa aiba macar 2 luni jumate -3 sau chiar si patru depinde de cat de dezvoltat e.
----Cu costul, poti sa il cumperi din pet shop sau de pe net dar nu te-as sfatuii sa mergi pe petshop pentru ca nu-ti poti da seama in ce conditii groaznice tin animalele:-
1. Buna
2. Ai vorbit cu el? Isi doreste un catel? Poate nu are unde sa il tina, poate nu vor parintii lui.si decat sa dai banii pe catel si sa nu il pastreze. poate doamne fereste il arunca parintii lui sau mai stiu eu ce
Vorbeste cu el :*
Buna
dki.mascul nu stiu da asa am vazut la majoritatea baietilor .
pai nu stiu sa nu fie mik dela' care sa suga lapte da nici mare.sa aiba km vreo 4 luni? nici eu nu stiu pana la cate luni mananca late d la mama lui . d costat nu stiu.depinde de unde il cumperi. poti sa il cumperi de la magazin cu animale sau poate stii p cineva care vinde catel. da sa fie sanatos vaccinat. si ce le mai trebuie.
pai ti'as zice sa iei un catel dela' :bichon. e frte dragut :X il ador :X.
sh. fundita?
Sa nu faci niciodata cadou un animal este cea mai mare prostie nu vreau sa te jignesc dar un caine nu il ai un an doi in poti avea 10 -14 ani. Gandeste-te la altceva.
Stiu ca isi doreste foarte mult un catel, a mai avut unul, da a fost otravit de un vecin, iar acum a scapat de vecin
Pai ce rasa a fost acela? De i l-a otravit vecinul?
Incearca sa afli, daca ai putea nu de la el.
Sau daca nu poti nu ti-as recomanda ceva de talie mica.Na,depinde si unde sta, la bloc, sau la casa.
Mie imi plac:
-rottweiler
-doberman
-bulldog-englez
-bulldog-francez
-bullmastiff
-bull terrier
-husky
-mastiff napolitan
Da husky si rottweilerul sunt frumosi.Sa ai si bani pentru ei...
symy_1713 întreabă:
George0197 întreabă: