Daca ai bunici care stau la tara sau intr-un oras mai departat, eu te-as sfatui sa te muti acolo...
40% cred ca s-a intamplat asa ceva pentru ca un frate, tine la sora lui, nu siar bate joc in halu asta de ea\
]
Cand ti-am citit cealalta intrebare aveam anumite indoieli si chiar am crezut ca vorbesti serios pentru o fractiune de secunda insa acum m-am convins ca faci caterinca.Foloseste catusele alea ca sa il legi de pat si indrodu-i vibratorul in anus, sa vezi ce o sa te mai vrea dupa aia
Daca e adevarat desi nu cred e trist dar daca e gluma sper sa ai parte de ce zici pe aici
Sa iti raspund eu. Du-te draq si spanzurate ca m-am saturat de copii de 13 ani retarzi ca tine
Pai si de ce nu arati parintilor tricoul, catusele si ce mai este acolo? poate asa o sa te creada. pfff, era cat pe ce sa te cred cand ai pus prima intrebare
Daca ceia ce tu ai spus e adevarat ci nu doar o ipoteza(nu imi dau seama ce varsta ai tu), apeleaza la un psiholog, el ie in masura sa te indrume si sa te ajute psihic cat si din pct de vedere legal sa treci peste acest eveniment neplacut
anonim_4396 întreabă: