| andreeastoian a întrebat:

Am mai pus intrebarea asta o data dar nu prea mi-ati raspuns. Sper sa nu va plictisesc...Am avut acum o saptamana un iubit de varsta mea si la inceputul relatiei vorbeam zilnic cu el si era foarte simpatic de la un timp era foarte indiferent numi raspundea nici pe messenger si m-am despartit de el din cauza indiferentei si acum el tot se mai da pe langa mine si l-am intrebat daca ma mai place si a zis ca nu stie ce sa cred ma mai place macar putin? funditaA MERSI!love struck

5 răspunsuri:
| angelfromabove a răspuns:

Buna pai daca a zis ca nu stie asta inseamna ca inca te mai place putin si o place si pe alta... intreaba-l sau vb cu el bafta

| MissL a răspuns:

Nu fi fraera. asta vrea sa faca ce vrea el din tine, NU acorda niciodaata a2a sansa o sa te tina de proasta si o sa te calce in picioare. Cand are el chef o sa te lase cand o sa aiba chef o sa se dea iar pe langa tine sa te tot recucereasca. Nu-l ierta. Fi si tu indiferenta. El e baiat, el trebuie sa arate mai mult interes. Daca nu te simti ca o printesa cu el, LASA-L! Succeswinking!

| deeadragutza2 a răspuns:

Pai cred ca si-a gasit o alta fata dar te place si pe tine. ignora-l un timp sa vezi cum reactioneaza daca te baga in seama daca te cauta el pe tine.Afla de la prieteni daca e cu cineva si daca nu intreaba-l daca mai vrea sa fie cu tine sa vezi cum reactioneaza. Daca vrea fii cu el dar vorbiti deschis si zii ca nu iti comvine ca se poarta indiferent cu tine si afla care e motivul pentru care te ignora. Bafta Funda? :-D

| N0NameForY0u a răspuns:

Cred ca te place daca se da tot timpul pe langa tine nu stiu incearca si tu sa vezi comportamentul lui. Vorbeste cu el poate va recunoaste.Noroc!

| Shatteredx a răspuns:

Majoritatea baietilor sunt asa Andreea, ai fost ca si un "wishlist" pentru el, pe urma cand a vazut ca-i dai prea multa atentie, si-a luat-o in cap si nu te-a mai bagat in seama. Dupa ce te-ai despartit de el, si-a dat seama ca nu depinzi de el, si ca nu el este cel mai interesant iar acum vrea sa-si demonstreze ca te poate cuceri din nou, te-a pus din nou pe "wishlist"
Sfatul meu, da-l naibii