| stefanelangeluscristinel a întrebat:

Bună TPU.
Am mai venit cu o întrebare. Ce părere aveți despre dry humping. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu acest termen, este o activitate sexuala, care consta în "frecarea" organelor reproducătoare ale partenerilor, cu sau fără haine (o practicând cu hainele pe mine).
Dupa ce m-am documentat mult și am fost și eu speriat de asa zisele "riscuri" (sarcina mai exact), am reușit sa trec de aceasta anxietate și să îmi dau seama ca nu are niciun sens sa ma stresez pentru asa ceva.
Dar cu toate acestea, cum vedeți aceasta practica? Mai ales pun aceasta întrebare pentru cei care fac și eilaughing
Este un topic deschis, chiar dacă mai mult este cu scoo de informare acest site, doar ca as vrea sa vad opinii diferit, dacă desigur nu apar comentarii irelevante

7 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Spermatozoizii trăiesc în aer și zboară spre vagin, mare grija ca lași fata însărcinată

| mihai69 a răspuns:

E ok.

| VoidEternal a răspuns:

Decât nimic, e bine si-asa. Nu sunt riscuri de sarcină, daca inca îți mai faci griji. Îți trece once you get to experience the real deal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi că unii făceau asta și începând din clasa a 6 de școală generală.

Așa făceau - fata RIDICA sarafanul și se apleca - băiatul o ținea cu mâinile și se freca cu penisul sculat exact de ------- ei.

Deci - vezi că și acum vreo 35 - 40 de ani se practica dar se numea mai românește - PLĂCINTA.

NU se numea - dry humping - cum v-ați TÂMPIT voi de tot din cauza internetului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îți mai spun cum făceam 2 băieți și 1 fată în WC școlii.

- fata între băieți și cu sarafanul ridicat

- 1 băiat în fața ei cu penisul sculat se freca de ------- ei

- 1 băiat în spatele ei cu penisul sculat se freca de fundul ei

Dura cam 5 minute frecușul ăsta până când fata spunea că nu mai vrea

Așa erau aleși cei care făceau - FATA alegea băieții, NU invers.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai se practica în școala noastră - rămasul după ore în clasă băieți și fete și făcut 1 băiat cu 1 fată sau 2 băieți cu 1 fată.

Eram născuți - crescuți în cartierul evreiesc și școala generală era ASCUNSĂ și NU EXISTA pentru oricine altcineva care nu era născut în cartierul ăla.

| stefanelangeluscristinel explică:

Trist ar fi dacă ar fi