Da,te mai iubeste.
Dar nu stiu daca suficient de mult ca sa te si ierte.
Lasa-i spatiu.Da-i timp.
Si-a pierdut increderea in tine, nu exista lucru mai rau...
Te iubeste, dar nu cred ca va trece vreodata peste.El nu va mai avea niciodata incredere in tine si asta e baza unei relatii sanatoase.
Lasa-l in pace!
Si ia uite cum dau oamenii cu picioirul cand au pe cineva care chiar merita langa ei...
intrebarea mai stupida decat"Credeti ca ma mai iubeste?"nu putei pune
uiti ca el e cel de care ti-ai batut joc, in concluzie cel care sufera
iubirea adevarata se vede cand suferi.deci? dedu
curioasa sunt cum o dregi, sau si mai mult, ce i-ai facut baiatului
Nu mai tine daca l-ai ranit raw... si sant FOARTE suparat pe tine (cum ai putut sai faci asta?) dar nu nu mai tine. Ar trebuie o minune. dar sigur regreta. ca uh tiai batut joc de el. acum. nu stiu, e vina ta. daca l-ai suparat.
Eu am 13 ani. El are 16. Si chiar nu mi-am batut joc. m facut ceva ce lui nu ii convenea si nu i-am spus ca sa nu se supere pe mine. Ca sa nu ma intrebati ce am facut, va spun eu. Am vorbit cu o prietena cu care el nu este de acord. Dar e cea mai buna prietena a mea, ne cunoastem de mici si e mai mult decat o sora pentru mine. Dar ea se taie, si fumeaza si e cu mai multi baieti deodata. Si prietenului meu nu ii convenea
Ti-ai pus vreodata intrebarea de ce nu te lasa cu acea prietena? Crezi ca el nu te lasa asa ca-i venea lui? Ii era frica ca, daca mai petreci timp cu aia o sa devi la fel ca ea. El nu a vrut decat sa te protejeze.