| SadGirl_5647 a întrebat:

Buna TPUsad Am mare nevoie de ajutorcrying Acum 4 zile m-am despartit de prietenul meu. Ca l-am suparat si asa mai departe. Aseara i-am spus unei prietene sa ii trimita un mesaj din partea mea si i-am spus ce sa ii scrie in mesaj. Dupa vreo 2 ore mi-a trimis un mesaj pe telefonul meu in care scria "Iesi din capul meu, m-am saturat de tinenu vreau sa imi mai aduc aminte de tine nu vreau sa te mai visez nu te mai vreau. Nu mai pot dormi noaptea din cauza ta. Vreau sa mor si sa uit TOT. De ce mi-ai intrat in capul meu in gandul meu si in viata mea? Nu stiu cum sa te scot din toate astea. Am fost bataia ta de joc. Ti-ai batut joc de mine, ma minteai cu lacrimi false, spunandu-mi ca ma iubesti." Credeti ca mai tine la mine? Am fost 5 luni cu elcrying Ne iubeam mult, se purta super cu mine. Eu ca o proasta mi-am batut joc de totcrying Dar il iubesc mai mult decat viata meacrying Credeti ca ma mai iubeste?sadbroken heart

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Da,te mai iubeste.
Dar nu stiu daca suficient de mult ca sa te si ierte.
Lasa-i spatiu.Da-i timp.
Si-a pierdut increderea in tine, nu exista lucru mai rau...

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Te iubeste, dar nu cred ca va trece vreodata peste.El nu va mai avea niciodata incredere in tine si asta e baza unei relatii sanatoase.

Lasa-l in pace!

| Loyd06 a răspuns:

Cati ani are el? Dar tu? Intai sa stiu ce varsta aveti.

| Libelle a răspuns:

Si ia uite cum dau oamenii cu picioirul cand au pe cineva care chiar merita langa ei...

intrebarea mai stupida decat"Credeti ca ma mai iubeste?"nu putei pune
uiti ca el e cel de care ti-ai batut joc, in concluzie cel care sufera
iubirea adevarata se vede cand suferi.deci? dedu
curioasa sunt cum o dregi, sau si mai mult, ce i-ai facut baiatuluithinking

| mgtow a răspuns:

Nu te mai iubeste ia-ti ramas bun de la el.

| ratzaa a răspuns:

Nu mai tinewinking daca l-ai ranit raw... si sant FOARTE suparat pe tine (cum ai putut sai faci asta?) dar nu nu mai tine. Ar trebuie o minune. dar sigur regreta. ca uh tiai batut joc de el. acum. nu stiu, e vina ta.big grintongue daca l-ai suparat.

| SadGirl_5647 explică:

Eu am 13 ani. El are 16. Si chiar nu mi-am batut joc. m facut ceva ce lui nu ii convenea si nu i-am spus ca sa nu se supere pe mine. Ca sa nu ma intrebati ce am facut, va spun eu. Am vorbit cu o prietena cu care el nu este de acord. Dar e cea mai buna prietena a mea, ne cunoastem de mici si e mai mult decat o sora pentru mine. Dar ea se taie, si fumeaza si e cu mai multi baieti deodata. Si prietenului meu nu ii conveneacrying

| xXCrystyanXx a răspuns:

Ti-ai pus vreodata intrebarea de ce nu te lasa cu acea prietena? Crezi ca el nu te lasa asa ca-i venea lui? Ii era frica ca, daca mai petreci timp cu aia o sa devi la fel ca ea. El nu a vrut decat sa te protejeze.