| FAQ1 a întrebat:

Buna TPU Am mare nevoie de ajutor, deci vreau sa fiu impreuna cu o fata de la mine din zona, o cunosc bine si ea pe mine, ne cunoastem de mult timp, stam impreuna des, si am inceput sa tin la ea foarte mult, seara trecuta i-am propus sa fim ceva mai mult decat niste prieteni, si a zis ca nu poate pentru ca, nu vrea sa strice prietenia noastra cica, dar consider motivul ei unu prostesc, deoarece eu nu sunt genul de "curvar" sunt mai sensibil, dar nu prea arat asta, si daca ar fi ceva de o despartire tot am ramane prieteni, pana acum cu nicio fosta prietena nu i-am zis sa intrerupem relatia noastra, de tot, si inca vb-esc cu mult si ma inteleg bine cu fostele

Deci va rog frumos sa imi spuneti ce este de facut ca sa pot sa am o relatie cu ea, tin la ea enorm, si nas face nimic sa o supar daca ar fi iubita mea...

P. S: Eu am 15 ani, ea 14!

Va rog frumos sa ma ajutati nu ma pot obisnuii cu ideea ca nu putem fi impreuna

Răspuns Câştigător
| QuadruplePersonality a răspuns:

Îi trebuie timp cred.
Îi ştii trecutul? Poate că i s-a mai întâmplat şi îi e frică de asta. Ai răbdare, şi demonstrează-i ca nu are de ce să aibă aceste temeri.
Succes.

2 răspunsuri:
| moldoa12 a răspuns:

Esti la o varsta frageda. Sfatul meu este sa o iei incetisor. Incearca cu un suc, o pizza poate reusesti.Nu lasa lucrurile la voia intamplarii trebuie sa te implici

| Demiii a răspuns:

Stai linistit daca i-ai spune ca o iubesti si ca vrei sa fii cu ea poate ai convingeo asa cred ca eu ca e bine