Probabil i frica sa nu tii se intample ceva de care o auzit, sau s-ar putea intampla, eu in locul tau as fugi cumva cand vreau sa ies, mai ales seara, daca esti desteapta te descurci, daca te prinde te pedepseste si gata sasa stai inchisa in casa, eu obisnuiam sa intru in casa pe la 6 dimineata fiindca plecam asa incet pe geam pe unde apucam, nici pe mine nu ma lasau la varsta ta asa de mult, dar oameni cu timpu devin tot mai creativi , deci iesi cand vrei daca ai sansa sa pleci cumva, si ai grija cu cine. niciodata nu stii ce s-ar putea intampla, daca faci ceva fi sigura pe tine.
Serios ca pe tine nu te lasa nicaieri, iar tu i-ai cerut sa iesi cu un tip de 22 de ani!? GANDESTI!? Vin-o cu o prietena acasa mai multe zile,"invatati", fa-i pe ai tai sa prinda incredere in ea. dupa putin timp te va lasa sa iesi cu ea apoi.te mai extinzi tu, dar ai rabdare ca nu se face treaba in 2 saptamani! Exagerezi daca crezi ca orice tata normal de fata ar lasa-o sa vorbeasca macar cu un tip de 22 oricat de inteligent si sarmant ar parea .E logic sa fie asa cu tine..eu am 17 ani si un prieten cu care sunt de 2 ani si nici in ziua de azi nu prea ma lasa sa o ard prin cluburi sau mai stiu eu ce ) si tu visezi la cai verzi .
Cine stie cunpaste
Are dreptate si el ai sa vezi ca daca o sa ai o relatie serioasa vei face ca mine mai da-on "plata"de scoala
Si cum a zis total90:
Nu vrea sa`si bage altu' pU^a in munca lui!
N-ai ce sa ii faci daca e comunist e comunist (cum sa nu te lase cu amicele pe strada afara te tine legata de calorifer la bloc sau legata in cada? ce viata mai e asta ca nici de caine nu e ca ala are libertate sta in lant sau intr-un spatiu mic dar rareori mai scapa si el )
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Dar la un moment dat cineva tot si-o va baga )
mna, stiu ce inseamna sa ai un tata mai exigent. mai bine spui ca faci ca el si faci tot cum stii tu dar fara sa te prinda. asta daca nu sta toata vara acasa pe capul tau, atunci nu prea ai ce sa faci.