Sfatul meu fii mai puternica decat ea, adica nu-i arata ca ce spune ea te afecteaza ( cu toate ca vrei sa dai 2 asa ca sa nu mai vorbeasca aiurea). intrebarea mea este : ai incredere in el? si poti sa-i bati un apropo ceva de genu " iubitu (sau cum ii spui u lui) eu am incredere in tine si sper sa nu ma dezamagesti" si vezi ce-ti raspunde.stiu ca e nasol treaba ca til la el si etc. ai doar 15 ani si poate nu ar sa fie el primul si ultimul din viata ta.cu timpul trece. faza cu fosta: de ce naibi vorbesti cu ea? adica aia daca il vrea inapoi este in stare sa-ti spuna ca s-a culcat cu el intro seara si poate iubitu tau dormea si patul sub el la ora aia, ti-a stricat relatia intr-o minciuna? cand fostele ii vor inapoi sunt in stare de orice creme-da
p.s. sunt fata
Daca chiar fosta lui iubita ti'a zis asta ori din gelozie ti'a zis'o ori a zis adevarul..sunt 2 cazuri.
1.Vb cu el si intreaba'l daca te iubeste si adu'o si pe fost lui iubita.
2.Cheam'o pe fosta lui iubita si in fata ei saruta'l.iar el in caz ca nu va accepta, inseamna ca tipa a zis adevarul
Funda 4 all ?
PS...diferenta de varsta cam mare dar oricum *succes* :*
Desi ceea ce am sa scriu s-ar putea sa ti se para malitios, o fac totusi pentru ca doresc sa iti fiu de ajutor.
- Daca el ti-a spus ca pe fosta prietena a inselat-o pentru ca nu o iubea, atunci inseamna ca statea cu ea doar pentru sex.
- Daca a fost capabil ca pentru sex sa se duca cu alte fete, in afara de relatia lui oficiala, atunci, chiar si cu tine, chiar daca te iubeste [desii nu cred] este capabil sa se duca cu altele.
- Asadar, tu trebuie sa te decizi ce iti doresti. Daca iti doresti sa stai cu un baiat ce te doreste doar pentru sex, atunci este ok, poti ramane in continuare cu el, daca doresti altceva, desparte-te si asteapta sa apara in viata ta un baiat care sa te iubeasca cu adevarat, nu numai de pe buze, sau uitandu-se la fundul tau, ci din inima.
- Stiu, iti este greu sa te desparti de el, te-ai atasat prea mult probabil, totusi alegerea este a ta si este cruciala: A sta cu un baiat carnal si ne-sentimental care este in stare sa insele oricand pentru o partida de placere, sau a fi [cel putin pentru o perioada] singura si ne-atasata de afectiunea lui. [oricum falsa si orientata spre sex]
Dumnezeu sa te binecuvinteze!
Te salut cu Versetul 16 din Evanghelia dupa Ioan, capitolul 3.
Ar trebui intr-adevar sa vorbesti cu el si sa-i spui ce sustine fosta lui iubita,pentru ca ea cel mai probabil te minte.
Nu inventezi ceva,nu e neaparat gelozie,e purul adevar.
Ii spui si ii ceri sa se puna el in locul tau,daca are putina minte,va intelege.
Si nu e nevoie sa te certi, discuta calm si cere o explicatie, e un semn de maturitate.
Vorbeste cu el, nu-ti mai fa mii de ganduri negre si variante infioratoare, adevarul e unul singur.
Afla-l.
Asta este alegerea ta daca vrei sa mai stai cu el sau nu, daca vrei sa vorbesti cu el sau nu. in primul rand tu trebuie sa fii puternica sa il ei la intrebari, si daca in urmatoarele zile nu mai da nici un semn atunci inseamna ca asta cauta si nu trebuie sa il mai cauti sau sa mai vb cu el, pur si simplu consideral o persoana normala care merge pe langa tine pe strada
Buna!
Si daca fosta lui minte? Nu te-ai gandit si la varianta asta?
Poate ca ea l-a iubit si vrea sa va desparta.
Advarul insa, nu prea avem cum sa-l stim.
Intalneste-te cu iubitul tau si spune-i ce ai aflat.
Calm si raspicat!
Si eu cred ca daca nu o iubea, nu mai statea cu ea 9 luni. Totusi, e aproape un an.
Da spune-i clar ca fost lui prietena ti-a spus ca ei s-au intalnit sau intalnitiva toti 3 si o sa vedeti atunci cine minte.
FI PUTERNICA!
Si nu te teme daca se impaca cu ea, dupa ce aflii exact ce si cum s-a intamplat poti sa te desparti sau nu de el.
Nu te lasa la ei, serios, sunt o gramada de baieti care o sa te aprecieze, o sa te iubeasca si o sa poti sa ai incredere in ei
SFATUL meu e sa il faci gelos..si sa ai zici ca e un baiat care te.place..si ca e dragutz..si chestii..asa el va fi mult mai prudent cu tine si.v-a zice. uite ma asta.e fata..frumoasa..alti baieti..ar vrea sa fie cu ea// si chestii si o sa vezi ca totul va fi bine si nu o sa mai se gandeasca la.ex . fundita?:X
Eu zic sa vb cu el si sa rezolvi problema! se poate ca el sa traiasca cu impresia ca esti o pustoaica si te face! ai grija! daca are o reputatie de "gigolo" pana mai cresti gaseste`ti unul mai apropiat de varsta ta! pentru ca baietii ca el nu merita fete ca tine! ps: tot timpul baietii mai mari o sa creada ca daca au trebuie cu pustoaicele sunt la picioarele lor!