Singurul lucru pe care-l poti face intr-o astfel de situatie este aceea de a depune si inregistra o reclamatie la procuratura prin care sa fie sesizate organele de urmarire penala cu scopul ca acestea sa inceapa si sa deschida un dosar penal in care cei 3 ticalosi nemernici sa fie inculpati pentru fapta de viol. Succes!
La asta cu procuratura nu m-am gândit și chiar așa am să fac, cum mi-ai spus. Măcar așa mai am speranță ca cei de acolo să nu fie mână-n mână cu șmecherașii care m-au tratat ca pe ultima cârpă și chiar dacă îmi vor face rău, măcar să știu că se va face dreptate... Mulțumesc mult pentru ajutor
Scuza-ma dar tu si restul usuraticelor va meritati soarta, nu vreau sa iau apararea violatorilor, chiar imi doresc sa fie pedepsiti aspru dar ti-ai cam meritat-o! Daca stiai ca nu-i pont sa te aventurezi cu ei, la ce te-ai mai dus? Poate ca dupa asta te mai potolesti si tu... Omul invata din greseli dar parca mai usor e sa previi decat sa repari, gen mai usor e sa inveti din greselile altora sa sa gandesti putin ca in lumea asta sunt tot felul de oameni.
Ghinionul curvelor este că și ele pot fi violate. Problema ta este că din păcate, la tine în târg, nu prea te mai crede nimeni.
E ca în povestea cu „Petrică și lupul"...
Da, ai putea depune o plângere la Parchet, dar nu cred să ai mari șanse; și chiar de-ar fi să se ajungă la un proces, ei tot ar putea scăpa, dacă au un avocat bun și pile și relații. Ceea ce ție e clar că îți lipsesc cu desăvârșire. Ca și mintea, din păcate.
Și nu cred că ei vor fi prea bucuroși dacă se vor trezi iar în instanță, chiar de va fi să scape.
Pe viitor, caută să nu te mai pui în astfel de situații, evită anturajul dubios, ideal ar fi dacă ai putea să te muți măcar o vreme în alt oraș / sat etc.
Și dacă ai reuși să mergi la un psiholog ar fi și mai bine.
Cred ca nici nu ar ajunge in instanta cu cazul, orice avocat cat de cat ok i-ar putea demonta cazul intr-o secunda.
Eu cred ca nu doar psiholog ii trebuie ci si un psihiatru.Se intrevad probleme grave la mansarda daca n-a fost in stare sa lege bautura, 3 indivizi, unul de 40 cu un viol in spate cu posibile consecinte grave.Adica,am tot dispretul fata de actul de viol, dar parca unele persoane cauta dinadins sa-mi schimbe parerea.
Adica acum ai stat de frica deoarece te temeai ca te duc in padure si te omoara dar puteau foarte bine sa te omoare si acolo iar tu nu trebuia sa accepti nici pe unul dapoi pe toti 3.Nu stiu ce ai cautat la o petrecere cu puscareasi si violatori si sa si bei iar din cate se intelege de la sora ta mai ai obiceiuri de genul.Ei nu au procedat corect si nu trebuiau sa faca asta dar nici tu nu te-ai prea zbatut se vede. Daca a fost viol trebuia sa mergi la politie si medic si sa demonstrezi nu sa taci din gura.
Cu cei doi turisti de ce te-ai culcat? Te-au violat si aia sau cum?
Draga Eliza, tu esti un trol de sex masculin, un incel frustrat care pune intrebari prin care cauta sa denigreze femeile. Iti spun ca sa nu crezi ca nu se vede.
Nu ai ce sa faci. Absolut nimic. Daca este macar adevarat ce ai zis, totul. Pai deja ai un trecut naspa (sexul cu acei turisti, deja politia rade de tine si te crede vai si amar ). Plus ca aia au relatii. Si desigur, tu mergi la politie si nu faci nimic, ba ca ai un trecut cu ei, ba ca au aia relatii. Si asa aia afla ca ai ciripit si cine stie, poate ajungi la 2 m sub pamant. Alta data alege cu cap oamenii din jurul tau ca nu ai un viitor bun in fata daca o sa continui asa.
Pai stii vorba aia : "Cum iti asterni, asa dormi". Succes in continuare, poate data viitoare or sa fie 2. Buna gluma
Off draga de tine prin cate ai trecut este greu sa treci prin trauma unui viol, imi pare rau ca ti s-a intamplat asta ...fii puternica si treci peste toate cu capul sus
beausingurlamasamea întreabă: