Sincer, sunt de'acord cu tatal tau, are mare dreptate. Dar e prea mare pentru tine, mai bine il lasi in pace, daca nu ma asculti, vei vedea ce probleme o sa ai.Nu'ti spun de rau, iti spun de bine, el e prea mare, si sunt sigura ca stii numai ce vrea. Oricum, cine stie ce o sa'i faca tatal tau.Eu zic mai bine sa'l uiti.Sau asteapta dupa ce se termina cls.
Esti norocoasa ca macar parintii tai te lasa sa iti faci prieten dupa ce termini cls a8a.Ai mei ma lasa dupa ce o termin pe a11ea(parerea lor). Si parintii mei cred despre mine ca sunt inocenta dar eu deja am avut 4 relatii, 2 dintre ele fiind cu baieti cu vreo 12 ani mai mari ca mine
Nu prea ai cum sa il convingi pe M sa stea cu tine daca ii e rusine de tatal tau.
Cunosc prea bine situatia(mi se intampla zilnic).
Poate peste un an, 2 o sa fi impreuna cu M.Asteapta si ai sa vezi ce se intampla
Varsta nu conteaza prea mult sa sti.conteaza ce intentii are el. dupa cum am mai spus si in alte intrebari de genu, multi barbati viseaza la o tinerica de 14-15 ani si incearca sa se culce cu ele. Daca el chiar te place cu adevarat si tu la fel ai putea sa il testezi, sa vezi de fapt ce vrea, dar nu te lasa purtata de val. e cam maricel fata de tine dar asta nu conteaza prea mult, tatal tau e normal sa iti interzica pentru ca e speriat de ce ti se poate intampla. Poti sa il iei deoparte pe ``asociatu tatalui`` cand poti si sa ii ceri un id sau un nr de tel, sa vorbiti o vreme, fara sa fiti impreuna ca sa il testezi sa vezi ce gandeste.bafta!
Sasuke nu's o curva...Nu te-am jignit si sa stii si tu, sunt virgina, deci nu vorbi fara sa cunosti...Si am mai multi neuroni decat tine, de aceea nici nu te jignesc
Semeni cu mine
De fata cu ai mei sunt un ingeras.
Iar in gasca mea de prieteni sunt "Iadul"
DOAMNE OMG ce poveste mi-a laut 10 min s citesc. e tare cum ai scris banuiesc ca tia luat mult.pai spune-i ca il placi si ca ai vrea sa fii cu el.macar sa incerce s vada cum e si ca nu conteaza varsta.si eu am 14 ani bine apraope 15. DA poti s ii zici asta merita si BAFTA o s ai nevoie
DOAMNE OMG ce poveste mi-a laut 10 min s citesc. e tare cum ai scris banuiesc ca tia luat mult.pai spune-i ca il placi si ca ai vrea sa fii cu el.macar sa incerce s vada cum e si ca nu conteaza varsta.si eu am 14 ani bine apraope 15. DA poti s ii zici asta merita si BAFTA o s ai nevoie. EU sunt ANONIMUL NU ERAM LOGAT ccaatelull
Parerea mea e ca ar treui sa il suni pe cel de care iti place si sa ii spui vreau sa ne intalnim va intalniti lasi timiditatea deoparte ii spui si lui sa faca la fel iti iei inima in dinti si zici ca il placi foarte si macar sa incercati de proa sa vedeti cum sunteteti impreuna si spune-i sa vb si el ce simte cu tine...asta e sfatul meu sper sa te ajute si bafta multa succes