Mai intai trebuie sa il cunosti mai bine, desi e foarte greu sa cunosti o persoana cu adevarat. Poate ca va simpatizeaza pe amandoua, dar nu inseamna neaparat ca e si indragostit de vreuna din noi. Asta stie numai el.Tu incearca sa iti dai seama din felul in care se comporta cu tine si cu prietena ta daca chiar ii place mult de una dintre voi.
Îl cunoști de puțin timp,nu cred că ar trebui să ai pretenția să-ți vorbească diferit fată de cum vorbește cu lte fete,mai ales cum vorbește prietena ta știind și tu că încă o mi place și pe ea. Oricum ca să nu o mai lălăi aici îți spun ce aș fi făcut eu : l-aș fi lăsat în pace,un asemenea baiat nu mi se pare potrivit, gândește-te că dacă este frumos și popular, cu alte cuvine, cum spunem noi fetele,"bun" este și foarte dorit de lte fete, deci ar trebuinsă te gândești că poate nu vorbește așa doar cu tine și prietena ta, ci și cu multe altele.
Părerea mea, tu faci ce crezi. :* sper aă te fi ajutat. Funda?
Și dacă totuși îți place foarte mult de el încearcă să-l cunoști mai bine, să vezi ce-i poate capul. Sper să iasă așa cum vrei tu. Succes!
Eu una as incerca sa il cunosc mai bine. Nu trebuie sa te arunci de la inceput in bratele lui, mai intai incearca sa vorbesti mai multe cu el, ce ii place, ce nu ii place, ce isi doreste de la viata, si alte chestii de genul asta.
Cel mai ok ar fi sa discutati fata in fata, la un suc/cafea, nu prin mesaje, pentru ca asa ti-ai da seama cum este el, daca te vrajeste pur si simplu, sau daca te place cu adevarat.
Incearca sa nu ii arati ca il placi atat de mult, in sensul ca esti disperata dupa el, pentru ca asa va profita de tine! Sper ca te-am putut ajuta si multa bafta!
Pai,prin intermediul unei prieten\unui prieten, incearca sa afli ce gen de baiat este.Iesi la o intalnire cu el, dar nu doar voi 2.Ai putea sa inviti o fata cu iubitul ei.Ei va vor povesti despre ei, iar tu o vei ruga pe prietena ta (inainte de intalnire) sa tot bata apropouri de tine si y.Iti vei da seama dupa intalnire daca e potrivit pentru tine sau nu.