Dupa felul cum s-a comportat cu ea de fata cu tine, cred ca nu mai merita nimic din partea ta.
Spune-i ca vrei sa vorbesti cu el, dar fata in fata, si spune-i direct ce crezi, fara ocolisuri si fara sa il pui sa mai aleaga j
Spune-i ca tu nu esti varianta a2a si ca nu stai sa te rogi de el sa te bage in seama sau sa stati inca impreuna.
Prin urmare, spune-i ca nu mai ai ce discuta cu el si arata-i ca te doare undeva de el .
Cred ca s-a terminat.NU are rost sa fi cu el atat timp cat el se gandeste la alta fata(nu este corect fata de tine). curaj!
Clar.daca iubeste pe altcineva trebuie sa te desparti de el.chiar nu ii inteleg pe unii.Serios acum.Este asa greu sa incerci sa fii cu persoana de care te-ai indragostit? De ce ar alege pe altcineva? Doar pentru sex? Deci nu voi dezvolta subiectul acesta mai mult deoarece ma dezgusta.Si eu sunt indragostit de o fata, dar desi mi-e frica sa vorbesc cu ea(timiditatea mea este cam.hm,excesiva cand vine vorba de dragoste), in fiecare seara mie gandul la ea si nu as dori sa fiu cu altcineva nici de ar fi mai usor.
PS:Va rog eu urati-mi succes.Chiar imi doresc sa o cunosc pe aceasta fata mai bine.
Sincera sa fiu mai bine ii spui tu direct sa va despartiti nu cred ca ar trebui sa il pui in situatia de a alege intre voi doua fiindca din ceea ce ai mentionat mai sus clar o va alege pe ea sau chiar daca te va alege pe tine tot la ea ii va fi gandul si nu cred ca ai vrea sa treci prin asta a 2-a oara adica s vezi cum vb si cum glumeste cu ea iar pe tine nici sa nu te bage -n seama (asta e parerea mea)
Daca l-ai pune sa aleaga... Cred ca o place mai mult pe fata aceea decat pe tine. Deci nu merita efortul... Desparte-te de el si poate bagi si o vorba buna la tipa respectiva, asa, ca sa fie el fericit Bine, poate exagerez dar ai dreptate, nu e frumos sa stea cu tine si sa placa alta fata.
Buna.
Daca il iubesti cu adevarat vei putea s ail ajuti sa o uite pe fata aia.
Eu iti zic sa o intrebi pe respectiva fata daca simte ceva pentru el.
Daca da, ori intri repede in forte si il faci sa o uite pe ea, ori lasa-l sa fie fericit cu ea!
Numai bine!
Eu asa face cea ce crezi si tu...Trebuie sa aleaga...Nu poate fi cu doua in acelasi timp.Desi eu in locul tau l-as fi parasit! Bafta! Funda?
Buna!
Un sfat mic
Deci, baietii sunt trecatori cum sunt si fetele pentru ei, doar ca fetele sunt mai prostanace .
Lasa o sa vina altul, nu il pune sa aleaga, il pui intr-o situatie proasta. poate si tie iti place de cineva poate doar aspectull fizic si atat,si daca deja e mai rece cu tine, trebuie sa il intrebi daca te mai iubeste pentru ca trebuie sa aflii, a fost super ca a fost sincer, trebuie apreciat, in rest, daca cu adevarat il iubesti si te iubeste va veti inpaca, timpul le rezolva pe toate
Pai chiar nu este normal.
Poate ca nici nu te iubeste, eu zic ca ar trebui sa va despartiti, acum faci cu vrei:*
Bafta.
Si daca el te alege pe tine tot o sa-i placa de ea.
Lasa-l, nu merita nu e ultimu` baiat.
Nu-l mai baga in seama, daca vorbeste cu tine ignora-l pentru ca nu merita!
Ai grija de tine si sper sa iei decizia corecta si cea mai buna pentru tine :*.
KatiMe27 întreabă: