| Zxcv6 a întrebat:

Bună TPU! Am mers aseară la iubitul meu și am făcut $#x și el mi-a spus să înghit și am înghițit mie mia plăcut gustul lichidului seminal, pot ramane gravida sau sunt ceva efecte adverse multumesc dau funda

Răspuns Câştigător
| mastadont a răspuns:

Gravidă rămâi doar în urma sexului vaginal. Ai mare grijă la bolile cu transmitere sexuală, acestea se pot transmite indiferent de tipul de sex practicat. În rest, dacă ești sigură că nu iei vreo boală poți înghiți liniștită pentru că sperma nu conține nimic dăunător pentru organism.

| Zxcv6 explică (pentru mastadont):

Mulțumesc de răspuns de acum voi înghite în fiecare zi

9 răspunsuri:
| sweetys a răspuns:

Intai ar trebui sa te documentezi, dupa sa te cotai. Daca ai trecut de 14 ani si nu ști lucruri de baza e grav

| Violleta2022 a răspuns:

Bravo, felicitari pentru gest!
In gura nu ramai gravida, dar iei toate bolile pe care le are barbatul cu care ai facut sex.
Acum intorce-te la el sa-ti faca si el sex oral si sa inghita secretie vaginala, ca sa-i placa si lui, la fel de mult cum ti-a placut tie.

| Zxcv6 explică (pentru Violleta2022):

Mia facut apropo multumesc de sfat

| Emilian65 a răspuns:

Nu poți sa ramai gravida.

| Madaxo97 a răspuns:

Nu poți rămâne gravida in gură, decât dacă sperma ajunge in vagin, dacă înghiți sperma, nu are niciun efect advers, din contra, specialiștii spun ca conține multe vitamine si minerale si e bună pentru organism happy

| Rux04 a răspuns:

Bună. Nu rămâi gravidă de la sexul oral. Se rămâne doar prin sex vaginal.

| SuperSamantha a răspuns:

Recomand sa te ungi și pe fata, ajutăa enorm la ten.

| molioa a răspuns:

Numai dacă o iei pe stomacul gol poți rămâne gravidă.