| Jamm a întrebat:

Buna TPU am nev de ajutorul tau din nou ( as vrea si parerea fetelor )... fata din intrebarea mea anterioara mi-a zis ca nu vom fi niciodata impreuna si sa las iubirea pentru ea.dar e f greu.o iubesc enorm. Ce credeti zice asa doar ca sa faca misto sau? app ...fostu ei a plecat in franta si tot mi se vaita ca i s-a facut dor de el si nu stiu ce sa mai cred. Va rog rasp repede sad

5 răspunsuri:
| anonimutz a răspuns:

Cred ca nu stie ce vrea, e un pic cu capul in nori, te are sub picior tocmai din aceasta, daca pot s-o numesc asa, slabiciune, aceasta iubire enorma care i-o porti. iar daca te porti un pic indiferent cu ea eu zic ca o sa se schimbe ceva. asta depinde si de genul ei, daca este pretentioasa.

| Jamm explică (pentru anonimutz):

Pai asta nu inteleg, suntem in aceeasi clasa, o protejez o ajut si altele.ii declar iubire de toate iar ea imi aduce aminte ca ii e dor de fostul cu care se certa si se impaca intruna,, ce sa fie oare? iubire din partea ei pentru m ine?

| neutrino a răspuns:

Trebuie sa crezi ca fetei ii este dor de altcineva si nu te doreste pe tine. Asteapta pana ii trece dorul si dupa aceea ea va alege pe altcineva. Poate vei fi tu, poate nu.

| TheBlackAng3l a răspuns:

Fii langa ea,sustine-o,ajut-o,intelege-o,fa-o sa se simta unica,minunata, si incearca sa iesi cu ea ca amici mai intai, sa vorbesti cu ea, sa ii spui ca tu nu ai parasii o astfel de fata, ca ai tine-o lanaga tine pentru totdeauna

| Jamm explică (pentru TheBlackAng3l):

Pai i zic frt intotdeauna dar ea nu vr sa ma inteleaga ....ma lasa sa o ating lejer peste tot ....sa o tin in brate dar mai zis ce mi-a zis ca nu vom fi impreuna.