| queen789 a întrebat:

Buna TPU am nevoia mare de ajutor.imi palace de un baiat care are aproape 15 si eu imediat fac 13 ani.eu vorbesc cu el ca si cu un bun prieten ii cer pareri,orice ar fi culoarea unghiilor,haine, muzica baieti chiar si el ma asculta cu drag, dor ca o data i-am povestit de un baiat mai mic decat mine care ma place.baiatul acela este varul celei mai bune prietene ale mele si zice "ce sa facem daca ne furi inimile"si mi-a zis ca ma place.dar eu devin super timida in preajma lui, si cand e vorba de noi. ajutati-ma cum sa vorbesc cu el, si ce sa fac sa nu ma mai panichez asa prin preajma lui. ajutor pls.

Răspuns Câştigător
| Patricia96 a răspuns:

Orice ar fi ramai calma si fii tu insati.nu te da cine nu esti happy
Ce sa vorbesti cu el?
Off..multe
Ce lucruri va place,despre familie,muzica,programe tv favorite,diferite intrebari.
Nu ma dau dotor love,dar sunt sigura ca un baiat prefera o fata inocenta,timida,o fata cu care are ce conversa (despre muzica,familie,ce am scris mai sus)o fata cuminte si aici ma refer (sa nu il inseli, sa ai un comportament bun, sa nu fumezi dupa colt, fara cuvinte vulgare...)Sunt niste chestii foarte importante si nu numai intr-o relatie si in viata de zi cu zihappy
crede-ne ca ne-am saturat de toate fitoasele, imatureleoh go on
Deci..sa treci la treaba. pupici

| queen789 explică (pentru Patricia96):

Eu vorbesc cu el..ca un bun prieten.dar cand vine vorba sa ii spun ce simt...incremenesc,in fata calculatorului dar mai cand este in fata mea

| Patricia96 a răspuns (pentru queen789):

Lasa-ti tu emotia la usa ca nu-i vorbesti lui Dumnezeuhappy

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Pana la urma, de care baiat iti place, de cel de 15 ani sau de cel mic?

| queen789 explică (pentru neutrino):

Ala mare...ala mik...nu

| CurC4 a răspuns:

Te duci frumos la el.dai hainutza de blana jos, adica te epilezi si ii spui ca oferi placere