anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU am nevoie de ajutor am 17, ce sfaturi imi puteti da ca prima partida de sex sa fie de neuitat

Răspuns Câştigător
| Rayyy a răspuns:

Bună,

Ești sigură că vrei să faci asta? Ai lângă tine un băiat extraordinar, de care ești absolut sigură, pe care îl iubești și în care ai cea mai mare încredere? Știu că sună clișeic, însă începerea vieții sexuale este un pas important pentru fiecare persoană, iar a face o asemenea alegere înseamnă a fi sigură că ai alături de tine persoana care merită și că ești pregătită atât fizic cât și psihic de acest moment.
Ca să ai o primă experiență de neuitat, încearcă să alegi un loc liniștit și confortabil, unde nu există posibilitatea să fiți deranjați de vreun prieten sau de vreun membru din familie. În rest, totul depinde de voi și de modul în care știți să valorificați romantismul și tandrețea.
Cât despre plăcere, fii relaxată și lasă lucrurile să vină de la sine. Pentru unele persoane, prima dată este o experiență dureroasă. Pentru altele, este diferit. Orice ar fi, încearcă să nu te îngrijorezi sau să te stresezi și stai cât mai destinsă posibil. Dacă ai lângă tine o persoană deosebită, nici nu trebuie să îți faci probleme!
Și nu uita, prezervativul este cel mai bun prieten!

Baftă!

17 răspunsuri:
| nighter a răspuns:

Just relax!

| LNK a răspuns:

Prima partida oricum va fi de neuitat. Trebuie doar sa vina de la sine. happy

| claaau a răspuns:

Lasa totul sa vina de la sine!

| NoOrdinaryHuman a răspuns:

Daca alaturi de tine nu e persoana cu care sa iti petreci tot restul vietii pana la batranete cu el, sa ai copii sa coluiesti impreuna nu merita.Nu va fi niciodata atat de supar ca si cand ai faceo pentru ptima oara cu sotul/sotia.

| blablablaa a răspuns:

O inregistrezi

| Oana92 a răspuns:

Te relaxezi, te lasi dus/a de val, dar ai grija sa ai mereu cu tine un prezervativ. bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N-ai nevoie de niciun sfat. oricum o sa fie totul o stangacie enorma pe care nu ai cum sa o eviti.

| Nelamuritul a răspuns:

Pui prezervativul fumos, frumusel si dai tata te omo femeie nu mai scapi de aici.Glumes,te lasi purtat de val si gata, totul o sa decurga de la sine.

| HoneyPot a răspuns:

N-ai nevoie de sfaturi, oricum va fi de neuitat! Indiferent daca va fi intr-un mod pozitiv sau intr-un mod negativ happy

| deathnote13 a răspuns (pentru HoneyPot):

Dar placut?

| geoox13 a răspuns (pentru deathnote13):

Da placutlaughing

Răspuns utilizator avertizat
| KRIIIX a răspuns:

Imi plac cei care pun intrebari si noi trebuie sa ghicim daca sunt baieti sau fete, da. ce sa zic, rupete laughing))!

| Iunikaaa a răspuns:

Singurul sfat pe care ti-l pot da eca e prea devreme, ca sa fie de neuitat, nu te grabi si fa asta cu un baiat pe care-l iubesti cu adevarat!winking

| deathnote13 a răspuns:

Dar placut?

| XyYx a răspuns (pentru deathnote13):

Daca iubesti persoana respectiva clar va fi placut! si de neuitat! happy