anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

:* Am nevoie de ajutor. Am intretinut acum 5 luni primul act sexual si el nu a ejaculat in mine. Am facut sex la 4-5 zile dupa ce mi s-a terminat menstruatia. Nu mi.a fost rau, nu pofte, nu greturi. Dar observ ca mi s.a umflat burtica. Mi.a venit menstruati pana acum normal. Am facut 4 teste de sarcina si au iesit negative.Dar totusi ma mai gandesc la chestia asta. Ce ziceti? As putea fi insarcinata?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
| DAC a răspuns:

4 teste?
Nu cred ca ar trebui sa iti faci griji, iar chestia cu burtica, poate pur si simplu, este senzatia aia, ti se pare si de fapt, nu este.
ENjoy!

| ShyGirl a răspuns:

Balonarea poate fi si de la menstruatie, iar daca sunt 4 teste negative...Nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji. Take care!

| uncas a răspuns:

Buna,
eu cred ca nu are cum sa fi; dar poate exista posibilitatea ca dupa ce ti s-a terminat menstruatia si ai facut sex sa fi ramas daca zici ca ti-a crescut burtica. dupa menstruatie este cel mai posibil sa ramai insarcinata si daca actul a fost neprotejat.
eu iti recomant sa te duci la un medic ginecolog sa vezi cum sta treba sa fii precauta.Iti urez bafta

| l0ri a răspuns:

Nu cred ca esti au trecut 5 luni si ti-a venit si menstruatia...nu esti sigur