anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de ajutor. Am o prietena de 1 an jumate. Ne iubim mult de tot! Eu am 17 ani si ea 18. Ieri, am plecat de la scoala cu ea. Si au aflat părinții mei. M-au certat rău si au spus ca sa nu mai fiu cu ea. Eu nu vreau sa ma despart de ea.
Deci, ce as putea face ca sa fie de acord si ei? Pentru că vreau să fiu in continuare cu ea!

Răspuns Câştigător
| EnvyU a răspuns:

Esti cu parinti bogati cumva? Probabil parintii tai vor sa isi protejeze averea, oricum si tu gresesti ca te grabesti. Nu vrei sa te casatoresti de acum, incearca sa fi calm sa gandesti rational si sa te simti bine, atat, nu te gandi la casatorie si familie si etc ca nu ai 30. In primul rand trebuie sa termini liceul si sa inveti bine sa dai la facultate ca apoi sa ai un job bun sa poti fi pe picioarele tale. Incearca intr-o zi sa iti aduni ambii parinti sa stati la masa si sa discutati mai serios, sa ii intrebi exact motivul pentru care nu vor sa fi cu fata asta, si sa nu iti dea prostia aia ca esti prea mic pentru ca mai ai un an si devi adult. Daca esti baiat bun si inveti atunci sa le spui ca vei termina liceul vei face facultate si vei avea un job stabil din care iti vei putea face o familie fara ajutorul lor, problema lor ar putea fi ca sunt prea protectori si nu isi dau seama ca ai crescut. Daca le arati ca ai crescut poate isi vor schimba atitudinea. Si te rog sa nu le spui ca vrei sa te insori cu fata asta ca o sa reactioneze grav, asta pentru ca insuratul vine mai tarziu, intai distractie si diversitate si apoi insurat, esti la varsta la care hormonii iti dicteaza viata si iti schimbi deciziile foarte repede. Sper ca ai inteles, nu vreau sa iti dictezi ce sa faci cu viata ta, iti spun doar sa fi foarte rational si nu gandi cu inima ca inima nu are neuroni sa stie ce e mai bine pentru tine.

9 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Adica ati chiulit impreuna?
Trebuie sa ii convingi pe parinti ca fata are o influenta pozitiva asupra ta si ca e o fata buna. Daca ati chiulit impreuna, normal ca parintii nu te vad cu ochi buni. Explica-le ca ati gresit, ia vina asupra ta si spune-le ca va veti tine de carte de acum incolo.

| Ceva123 a răspuns:

Detaliaza mai mult.
Asa motivul parintilor tai mi se pare banal si nu ar trebui sa reactioneze asa totusi ai 18 ani tipa 17 aveti varstele necesare.
Oricum asa un raspuns sumar ar fi sa le povestesti de fata si apoi sa faca cunostinta daca e asa mare tam tam sa se convinga ca e fata buna si tii mult la ea.
Bafta

| RauL8229 a răspuns:

Pai am 17, si ea are 18. Ei tot spun ca sunt prea mic. Ei nu sunt de acord ca cică nu e bine sa am prietena de la vârsta asta. Sincer sa fiu, eu as vrea sa ma si insor cu ea, si si ea ar vrea. Dar le-am tot explicat si lor ca nu au de ce sa se streseze, ca nu fac tâmpenii, nu sunt genul. Dar nu stiu.

| RauL8229 a răspuns:

Eu asta incerc sa le arat de 1 an jumate...le-am facut cadouri impreuna, niciodata nu am mers cu ea in locuri nepotrivite. Si sincer sa fiu, de cand sunt cu ea, simt ca este ce trebuie.
Acuma eu nu vreau sa ascult de părinti pentru ca stiu ca ei de multe ori exagerează.
Eu niciodata nu am inteles motivul adevarat de ce sa nu mai fiu cu ea. De multe ori mi-au mai zis ca sa o las...dar nu pot...le-am explicat ca imi place de ea, ca e fata bună, ca invata extraordinar de bine (si nu cred că o fata rea ar invata cel mai bine din clasa).
Am vorbit odata cu ea sa ne despărțim, si ne-am despărtit, dar nu am putut rezista unul fara altul!

| EnvyU a răspuns (pentru RauL8229):

Esti cu parinti bogati cumva? Probabil parintii tai vor sa isi protejeze averea, oricum si tu gresesti ca te grabesti. Nu vrei sa te casatoresti de acum, incearca sa fi calm sa gandesti rational si sa te simti bine, atat, nu te gandi la casatorie si familie si etc ca nu ai 30. In primul rand trebuie sa termini liceul si sa inveti bine sa dai la facultate ca apoi sa ai un job bun sa poti fi pe picioarele tale. Incearca intr-o zi sa iti aduni ambii parinti sa stati la masa si sa discutati mai serios, sa ii intrebi exact motivul pentru care nu vor sa fi cu fata asta, si sa nu iti dea prostia aia ca esti prea mic pentru ca mai ai un an si devi adult. Daca esti baiat bun si inveti atunci sa le spui ca vei termina liceul vei face facultate si vei avea un job stabil din care iti vei putea face o familie fara ajutorul lor, problema lor ar putea fi ca sunt prea protectori si nu isi dau seama ca ai crescut. Daca le arati ca ai crescut poate isi vor schimba atitudinea. Si te rog sa nu le spui ca vrei sa te insori cu fata asta ca o sa reactioneze grav, asta pentru ca insuratul vine mai tarziu, intai distractie si diversitate si apoi insurat, esti la varsta la care hormonii iti dicteaza viata si iti schimbi deciziile foarte repede. Sper ca ai inteles, nu vreau sa iti dictezi ce sa faci cu viata ta, iti spun doar sa fi foarte rational si nu gandi cu inima ca inima nu are neuroni sa stie ce e mai bine pentru tine.

| RauL8229 a răspuns:

Ii faza ca le-am spus amandulora ca o iubesc...Numa ca nu prea le pasă...mie mii ca pana la urma si fata se v-a sătura si ma v-a lasa...de asta mi-e frica. Pt ca ma gandesc ca nu ii place nici ei ca nu pot sa ma întâlnesc cu ea in oras si asa...

| RauL8229 a răspuns:

Tot ce as vrea sa inteleaga ii ca e viata mea si fac ce vreau...nu zic ca daca fac ceva gresit sa nu imi spuna. Dar la asta nu vad nimic gresit, in a fi cu o fata. daca nu fac altceva înafară de a ma vedea cu ea

| alina10072014 a răspuns (pentru RauL8229):

Prezinta fata... poate daca o cunoaste nu va mai fi asa de raiwinking

| NelyMaria a răspuns:

Ar trebuii sa faci ce iti spune inima si sa le spui parintilor tai despre cat de mult o iubesti.La un momentdat cu siguranta te vor intelegewinking.

| Charlotte17 a răspuns:

Ai putea sa stai de vorba cu parinti tai si sa le spui ceea ce simti.