| DeliaCute a întrebat:

Am nevoie de ajutor cu o problemă în dragoste.Este un băiat care se uita la mine,mai corect zis se holbează când prinde momentul. Noi la basket am început să ne apropriem înainte eram doar simpli colegi. Când mă vede cu un alt băiat se enervează,înjura, iar dacă mă vede ca mă cert cu el e fericit.Cu toate astea, o colega l-a întrebat dacă mă place însă el i-a zis ei ca nu simte nimic pentru mine decât ca prieteni.Ce ar trebui să cred?

Răspuns Câştigător
| Pufoseniiee a răspuns:

Nu crede ce ii spune colegei, stie bine ca tu ai pus.o sa il intrebe si de ambitios ce e refuza, fii tu "barbatul in casa" si spune.i : Hei ce faci? el iti va raspunde, veti vorbi despre scoala putin apoi ii spui: Uite X, eu, te cam plac, si mi.a fost foarte greu sa.ti marturisesc.
Asteptam raspunsul tipului >.

| DeliaCute explică (pentru Pufoseniiee):

Oo da, e foarte ambițios și mândru de fel, e leu îți dai seamă.și de multe ori e lăudăros, încearcă să iasă în evidență și eu văd asta, vrea atenția mea și daca nu i-o ofer face ceva (fie ca se preface ca arunca mingea sau zice ceva ).Dar fază e ca întrebarea colegei a fost așa "intrebare de la cineva din clasă :plăci pe cineva?" însă eu tot nu înțeleg cum de el a zis :"e de la ea nu(adică de la mine)?" doar nu avea nicio treabă.

| Pufoseniiee a răspuns (pentru DeliaCute):

Da, adica de la tine, inseamna ca pe tine te-a exclus, fiindca a zis " de la ea nu" inseamna ca pe tine da, chiar stiu cum se mananca cu baietii laughing))) Vorba vine.

| DeliaCute explică (pentru Pufoseniiee):

Nu,n-ai înțeles, adică el a intrebat-o pe colega ăia dacă e de la mine, dar fază e ca nu știu de unde si-a dat seamă din moment ce el face totul, el se uita la mine și chestii din astea și eu doar îi răspund cum ar veni la priviri și semne.Nu am făcut eu mare lucru pentru ca îmi e și rușine de el deși nu sunt timidă.

| Pufoseniiee a răspuns (pentru DeliaCute):

Da stiu, ti-e rusine in caz ca zice ca nu te place tu vei pica prost. in cazul asta, asteapta, timpul le rezolva, sigur te va baga in seama si iti va spune daca te place.

10 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ce imi place cum baietii astia manipuleaza fetele ca pe niste papusi din jocuri absolut puerile facand-ule paranoice rolling on the floor

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sarut mina! Tu esti in poză?

| RAY a răspuns:

Ca poate te place, adica are o atractie sexuala in privinta ta

| sofisis a răspuns:

Sincer, la tine daca ar venii o baba in piata sa te intrebe despre sentimentele tale cele mai profunde, i-ai spune?
Cam asta s-a intamplat din punctul lui de vedere.
De placut te place dar nu cred ca e cazul sa poarte o pancarta de gat apropos de chestia asta.
Si mai mult decat atat, si daca te place, nu e musai sa te placa suficient de mult incat sa vrea o relatie cu tine. Sunt simpatii pe care in viata preferi sa le ai de la distanta.
Asa ca daca vrei ceva, incearca tu ceva mai "pe fata" sa il provoci sa aiba o reactie la adresa ta.

| MidnightR a răspuns:

Poate a fost doar din cauza ca nu l-ai intrebat tu, ci colega. Unii gasesc subiect de barfa din orice, deci poate s-a asigurat.Ar trebui totusi sa-l intrebi, daca nu te place atunci sa nu mai faca crizele alea.

| Adelin01 a răspuns:

Pai eu cred ca te place. E cam logic adica da. Daca iti place de el poti sa il intrebi daca ii place de tine si daca zice ca ii place sa ii spui ca si tu il placi. doar daca-l placi si tu
big grin