| Roxysad a întrebat:

Buna TPU...am nevoie de ajutor big grin. Sa incep cu povestitul: imi place de un baiat de 1 an si el a aflat de la o prietena ca il plac de cateva luni si nu a facut nimic pana acum.e de inteles ca nu ma place sad.Eu am zis de sute de ori ca o sa-l uit da niciodata nu merge...mereu trebuie sa se intample ceva care sa ma opreasca. oricestraight face. Acum ca e weekend si nu-l pot vedea e totul ok si zic ca la scoala nu mai ies pe hol (avem clasele la acelasi etj x-() si acum chiar nu vreau sa-l mai vad.dar mereu am zis asa si parca vad ca asa se va intampla si luni..eu voi iesi toate pauzele pe hol.voi astepta ca proasta sa iasa. Oricum vineri, in timpul unei ore o prietena a vb cu el prin mesaje..culmea stateam fix langa ea si nu mi-am dat seamalaughing. L-a intrebat ce crede despre mine sau ceva de genu si a zis ca nu e interesat. Oricum prietenele mele l-au batut la cap cu chestia asta si au mai vorbit cu el fara ca eu sa le cer asta..si el 100% crede ca eu le-am pus straight face. Nu mai suport crying. Cand mi-au zis prietenele mele k a zis ca nu e interesat am vrut sa par indiferenta si sa incerc sa rad ca altfel as fi inceput sa plang fara sa ma mai >opresc:". Vreau sa-l uit aveti ceva idei? :d

11 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Trebuie sa iti impui si sa-ti doresti asta cu adevarat,daca nu nu vei reusi niciodata!
Vorbeste cu prietenele tale si spune-le ca nu mai ai nevoie de avocati, le multumesti si le spui ca totul s-a rezolvat!
Din cate vad, tu intelegi cat de cat ca nu va putea fi nimic intre voi, ele nu!
Capul sus, privind spre viitorul minunatcare te asteapta!

| Nykwtza a răspuns:

Incearca sa-ti gasesti alta prada big grin. a uita nu-i asa usur, straduite sa nu esi pe hol, si daca esti pe hol nu-i trage atentia. Incearca sa vorbesti cu alti baieti poate il vei face gelos! Incearca sa citesti o carte buna sau sa te inscrii la vreun sport ceva ca sa-ti sustragi gindurile! Cine stie poate peste un timp va alerga el dupa tine! SI spune-le la fete sa inceteze cu prostiile acestea, la baieti nu le place asa ceva crede-ma! Si nu se stie ce a spus prietenele tale lui nu uita ca prietenul are foarte multe fete! Este o vorba la noi "Mam rugat lui dumnezeu sa ma scape de dusmani, si a doua zi am ramas fara prieteni" Oricum bafta!winking

| PlayWithMe a răspuns:

Gaseste pe altcineva, oricum eu nu prea inteleg asta cu placutul, mai mult m-am enervat in ultimul timp, nu prea inteleg eu ce gusturi aveti voi, cand m-am uitat pe cineva plangea o prietena, am ramas masca.

| Shammal a răspuns:

You are amazing, cea mai eficienta metoda de al uita, practic nu e sa-l uiti, e sa iti muti tu atentia; concentreaza-ti atentia acolo unde vrei si iti creaza placere
daca stai un pic si observi tu nu vrei sa-l uiti, vrei sa-ti creeze placere cand te gandesti, interactionezi cu el ( de ce ai vrea sa uiti ceva ce-ti place); priveste si din alt unghi toata situatia, bucurate de cea ce vezi si nu te lasa afectata de reactia pe care o are acel ceva pe care-l vezi, de ex cand vezi o floare te bucuri de parfumul si frumuseatea ei fara nici o teama de cum ar reactiona daca te apropii de ea sa o mirosi si/sau sa o atingi

| Adryan17 a răspuns:

Gasesti baieti pe fiecare cm patrat pe pamantul asta...de ce sa-ti stea gandul doar la unul singur...incearca sa te imprietenesti cu altcinevahappy

| AdyAdeluş a răspuns:

Buna! Se mai intampla si din astea.Adica,cum ar fi fost daca ar fi zis ca te place si dupa sa se poarte rece cu tine? Ti-ar fi placut mai mult asa? Ai fi suferit de 2 ori mai mult.Eu zic sa pui ochii pe alt baiat si sa te gandesti ca el nu mai exista.Succes! Sper ca te-am ajutat!

| Azµre a răspuns:

Treci mai departe, e doar o etapa din viața unui adolescent

Răspuns utilizator avertizat
| ralu01raluca a răspuns:

Dar uneori baieti nu recunosc ca ii place de o fata... poate te place dar daca vrei sa-l uiti gaseste pe altcineva si fal gelos daca nul mai placi iti va placea sa-l faci gelos, poate dupa asta poate dupa te va placea

| RaduNasty27 a răspuns:

Am si eu fix aceeasi problema, este exact ceea ce se intimpla cumine.ce pot sa spun...ce clasaa este baiatul? la mine este a 9 si pleaca anul acesta din scoala.imi va fi mai usor.incearca sa nu-i atragi atentia

| Roxysad explică (pentru RaduNasty27):

Eu sunt a 8-a si el tot a 8-a..doar ca in clase diferite happy