| ImmortalQueen a întrebat:

am nevoie de ajutor. De ceva timp imi place de un baiat, doar ca este o problema, o mare problemahee hee. Eu stau mai departe de scoala asa ca ma duc cu autobuzul, si il vad aproape in fiecare zi [ma refer dimineata cand ma duc la scoala si cand vin acasa]. Tot ce stiu despre el este ca invata la un liceu apropiat de a meu si ca e in clasa a 10-a si cam atat. Multe detalii nu stiu dupa cum obs., nici macar nu stiu cum il cheama. Si nu stiu cum sa aflu mai multe despre el fiindca nu am pe nimeni care sa il cunoasca. Singura solutie ar fi sa vb cu el in autobuz [asa cred dar.]. insa nu stiu cum sa incep conversatia sau cum sa fac ca sa ma observe? Nu pot sa ma duc pur si simplu la el si sa `i spun :" Imi place de tine! " Deci? Ce idei, sfaturi imi dati? Va rog, chiar nu stiu ce sa fac. Multumesc pentru orice raspuns util happy.

Răspuns Câştigător
| Cosmiinna a răspuns:

Păi de exemplu poţi să te aşezi lângă el în autobus, şi să îl întrebi de ceva locaţie. şi de acolo dacă vezi că e drăguţ şi îţi răspunde poţi să îl întrebi dacă e la liceu, la ce liceu etc...

2 răspunsuri:
| Supps a răspuns:

Fa-te ca scapi ceva pe jos in autobuz chiar langa el, el din instinct il va ridica si ti-l va da, apoi ii zici cum te cheama si asa mai departe.

| RloveS a răspuns:

Daca esti o fata indrazneata te duci si iy spui un "Buna" si pentru inceput iy ceri un id de mess sa vb. Si dupa aia pe mess poti sa iy spui mai multe! Eu asta as face happy