| Cineva47e74 a întrebat:

Bună TPU! Am nevoie de ajutor!
Deci, m-am cunoscut cu un băiat pe Instagram de aproape 2 luni. Mie îmi place așa de el, da nu să înnebunesc după el, da faza e că el mă place FOARTE tare. Am ieșit de 2 ori. Prima oară doar ne-am plimbat și am vorbit. Dar a doua oară mă tot lua în brațe, mă pupe pe cap și mă ținea de mână. Eu zic că el grăbește relația noastră. De ieri până azi nu știu de câte ori mi-a zis că e dor de mine, deși ne-am văzut doar ieri. Mă simt stresată și obligată să stau cu el. Adică mie îmi place să stau cu el și chestii d-astea. Dar mi se pare că ne grăbim. Ce să fac și ce să-i zic?

4 răspunsuri:
| Kiran a răspuns:

Cred ca in situatia asta merge vorba directa, spune-i ca te inabusa cu afectiunea si consideri modul lui de a face asta intr-o maniera de relatie si nu simpla prietenie unde va regasiti acum, daca aveti peste 18 ani spune-i metaforic ca inainte de a mangaia un urs trebuie sa il observi

| Ionescu_Marius_1980 a răspuns:

Ce face?
Sa te tina de mana la a doua intalnire?
Prea exagerat si din astea...
Cei ce se crede?
In stilul insta in 30 de ani o sa te ceasa si de sotie...
Nu se poate asa ceva...
Trebuie sa ii spui ca se grabeste!
Tinutul de mana se intampla doar dupa ce trece macar primul an.
Sau na, daca se intampla sa fie un baiat mai atractiv...
Ori cum...
Mie mi se pare ca te-ai grabit sa te vezi cu el doar dupa 2 luni!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ii spui exact asa cum ai scris aici: "mi se pare că ne grăbim"
Nu trebuie sa accepti nimic din ce te face sa te simti incomfortabil.

Acum poate fi vorba si despre stiluri diferite de "a fi" intr-o relatie.
Unele persoane sunt asa, insistente ca el. Alte persoane sunt reci, 2-3 mesaje pe saptamana (eu ma regasesc in categoria asta).
E un bun subiect de conversatie.
Poate lui i-a lipsit dragostea materna in copilarie, in timp ce tu esti mai echilibrata.
Poate el e asa doar la inceputul relatiei. Sau poate e un semn ca e foarte posesiv si ii place sa detina controlul, sa stie fiecare miscare a ta.
Aveti multe lucruri de lamurit.

| Kufu95 a răspuns:

Îi spui frumos că nu vrei să te grăbești, e simplu.