Stai calma, sunt doar fluturasii adolescentei. Ti-am mai citit si celelalte intrebari referitoare la acest subiect si din cate am inteles esti clasa a 8a. Deci peste putin timp n-o sa-l mai vezi si stii vorba aia "ochii care nu se vad se uita". Cu atat mai mult cu cat n-ati avut vreo relatie sau ceva, nu va leaga amintiri.
Da, poate parea penibila situatia, dar se mai intampla si d-astea. Si eu am avut in generala astfel de "prietene". Ele poate iti vor binele, dar nu trebuie sa se bage. Daca prietena ta vorbeste cu el n-ai de unde stii ca nu-l place la randul ei sau ca el o place pe ea. Asta nu ti-ar pica tocmai bine. Nu le mai spune lor tot, mai bine fa-ti un jurnal.
Iti spun din propria experienta ca nu se merita, nici macar nu-l cunosti. Si sincer, nu cred ca il iubesti. Nu cunosti greutatea acestor cuvinte, cand le spui. Da, e normal sa te gandesti la el, dar de iubit nu-l iubesti. Vine acum liceul, vin acum examenele, sunt probleme mai importante de care ar trebui sa te intereseze, nu un oarecare tip pe care nu-l cunosti si care oricum nu iti da atentie.
Daca spui ca nu poti fi in grupul acela pentru ca nu ti se potriveste, probabil ca nici el nu ti s-ar potrivi.