| puffy15 a întrebat:

Am nevoie de ajutor! Imi place un baiat(eu a 7-a, el a 10-a) care pare de treaba si de fiecare data cand ne vedem pe strada sau in Skate Park mai trage un ochi si la mine...
Nu stiu ce sa fac ca sa ma bage in seama(mai ales ca nu am vorbit niciodata pe nicio tema),sau sa vorbim despre ceva, si sa nu-mi spuneti sa-l intreb ce pasiuni are si alte prostii de astea pentru ca nu am curaj... sad

3 răspunsuri:
| daassh a răspuns:

Abordeazal intreaba-l vorbeste cu el daca aveti aceeasi pasiune in comun de ex. rolele intreaba-l despre subiec si apoi lucrurile vor curge de la sine.Mult noroc.

| Ellaa123 a răspuns:

Buna!
Eu spun ca daca tu nu ai curajul sa intri in vorba cu el, sa pui o prietena sa ii ceara idd.winking

| Ralux3 a răspuns:

Stiu cum e sa nu ai curaj sa-ti exprimi sentimentele fata de cineva happy. Dar totusi, incearca sa treci pe langa el, adica cat mai aproape. ori sa-i pui o intrebare stupida..de genul : Cat e ora. Si n-are de ce sa-ti fie frica pentru ca nu o sa se intample nimic happy. Stiu ca e greu, dar gandeste`te la cate ai avea de castigat. Ati putea ajunge impreuna happy. Mai ales daca el trage cate un ochi la tine. fa`ti curaj. Este cel mai important lucru. Mult succes happy