| SuntFataInPlm a întrebat:

am nevoie de ajutor, legat de intrebarea asta http://www.tpu.ro/......-zile-a_2/ i-am scris pe fb, (sunt in Italia) si nu m-a salutat, m-a intrebat cine sunt, i-am spus in romana, si el zice in italiana "ce"? faza e ca stiu ca e roman, l-am auzind vorbind, si mi-a spus o prietena de a lui, care si prietena mea, si are nume de roman, el continua sa vb in romana, are si comentarii in romana, si eu ii ziceam ca stiu ca stiu ca e roman si el zice la un moment dat in italiana "nu ma mai enerva, sunt cu iubita mea" era ora 1 noaptea, si stiu foarte bine ca nu are iubita si mai stiu ca sigur era in pat uitandu-se la televizor alone. Mda, am intrebat-o pe o prietena care-l cunoaste si a zis ca "face pe prostul" si e imatur... dar m-am suparat ca l-am intrebat de ce face pe prostu, si a raspuns "ce p(.l.a) mea vrei" in italiana suna mai ok, toti italieni\italiencele folosesc cuvantul asta, mda, o problema cam minora, ce ar trebui sa fac, ca nu mai il inteleg, la scoala se uita la mine pe furis si acum isi bate joc de mine, face si pe prostu si e si imatur. m-a deranjat ca a zis ca e cu iubita lui, cand el chiar nu are. ce sfat imi dati sa fac?

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Jocurii de copii imaturi, ce pot spune

| SuntFataInPlm explică (pentru RAY):

El e imatur. Chiar e penibil sa se compoarte asa el la 16 ani... Uni se maturizeaza prea greu

| SkyPilot a răspuns:

Baiatul asta nu e pregatit sa aiba o relatie. Daca veti fi impreuna o sa ai o mie de problem cu el. Mai bine mai astepti paa cand iti va placea unul care sa stie sa se poarte cu o fata. Cu cat renunti la el mai repede, cu atat mai usor iti va fi.

| SuntFataInPlm explică (pentru SkyPilot):

Nu imi mai place de el... Nu stiu cum am reusit intr-o zi, doar ca dupa ce ca am incercat sa vorbesc cu el pe fb, el e si imatur si nesimtit la cum mi-a vorbit. De o luna ma chinuiam sa-l nu-l mai plac, si acum, eu am reusit intr-o zi. Data viitoare nu o sa ma mai arunc "asa direct" adica sa nu imi placa de cineva inainte sa-l cunosc.