Eu totusi cred ca nu merita sa mai ramii linga actualul el te vrea doar pe tine nu-i pasa de sentimentele tale,el vrea doar sa te desparta de fostul sa fii nesigura de sentimentele tale dar nu trebuie nu-l asculata asculta-ti inima nu esti obligata sa faci ceea ce nnu vrei lasa inima sa-ti fie ghid, si ca sa-i spui adevarul nu trebuie sa-ti fie frica asta nu te va ajuta din contra programeaza-ti o intilnire si spune-i anume ce te deranjeaza si ca crezi ca e timpul sa pui punct acestei relatii spune-i ca s-a schimbat nu mai era acela pe care tu il stiai, iar daca iti cere iertare si iti cere o a doua sansa spune-i ca esti hotarita.in acel moment te vei simti mai liber.nici nu va fi inselat si nici tu nu vei avea aceasta mustrare pe constiinta. Sper ca te-am ajutat!
Trebuie sa-i spui in fata la actualul ca nu mai vrei sa fii cu el, deoarece nu vrei sa mai fii cu el... ceva de genu, dar daca zici ca se aprinde usor nu prea cred ca o sa sara la tine sa te loveasca, ceva de genu, sper sa te inteleaga
nu prea mai am idei... dar totusi e cea mai optima idee pentru cazul tau,, adevarul" sper ca ti-am fost de ajutor :*
Bafta