| yutsa a întrebat:

am nevoie de ajutor... Parintii mei vor sa merg la ginecolog cea ce nu stiu ei este ca eu nu mai sunt virgina.ce sa fac sa ies din incurcatura asta? daca merg ar putea sa ramana doar intre mine si ginecolog? daca da cum?

20 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Atata timp cat esti majora (ceea ce ar fi normal daca esti activa sexual), nu poti fi obligata sa mergi la ginecolog si nici nu ti se poate incalca confidentialitatea consultatiei. daca esti minora, multumeste-le parintilor tai ca sunt atat de responsabili si te duc la ginecolog si lasa prostiile cu secrete fata de parinti.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Dacă eşti minoră, atunci mama ta poate intra cu tine în cabinet şi poate ÎNTREBA medicul dacă mai eşti virgină, iar acesta este OBLIGAT să-i spună adevărul!

Dacă eşti majoră, atunci poţi SOLICITA medicului să intri singură la consultaţie ( refuzi accesul mamei tale ) şi poţi solicita confidenţialitatea consultaţiei, iar medicul este obligat să-ţi respecte dorinţa.

Toate cele bune.

| Fatamuntilor a răspuns:

Banuesc ca esti minora.In mod normal, ar trebui sa ramana intre tine si ginecolog.Dar daca sunt probleme cum ar o boala sau sarcina parintii ar trebui informati.

| h3r a răspuns:

De ce vor să te ducă la ginecolog?

| yutsa explică (pentru h3r):

Sa vada daca sunt virgina sau nu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru h3r):

Asta aveam si eu de gand sa intrebwinking Mai intai de toate...

| anonim_4396 a răspuns (pentru yutsa):

Asa pur si simplu?

| h3r a răspuns (pentru yutsa):

Înseamnă că bănuiesc ei ceva.

| yutsa explică (pentru anonim_4396):

Poi eu am o relatie cu un baiat de 3 ani? Si vine la mine acasa si ma ajuta la munca etc si pe parintii mei ii ajuta mai ales pe tata.

| alexanonimu a răspuns (pentru yutsa):

Ai belit ***laughing))

| h3r a răspuns:

De la 13 ani e cu ăla, e relație serioasă, ce te bagi tu în vizuina fetei?! laughing

| L7w7n7d7 a răspuns (pentru h3r):

Şi acum cât are, 13 ani şi 3 luni?

| h3r a răspuns (pentru L7w7n7d7):

Să mor, a modificat ea ceva?
Mai sus zicea că are 16 ani.
Da, bine, mă rog, nu are mai mult oricum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Daca esti majora poti merge singura fara parinti, daca nu trebuie mers insotita si atunci e faza cam nasoala.
Sa stii ca nici un medic nu se risca cu puscaria pentru declaratii false, va spune ce a vazut, adica ca nu mai esti, asta este acum!
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai te culci cu ginecologul ca sa ramana treaba intre voi. Dar ce te faci daca ginecologul e de fapt ginecoloaga?

| Alicezzz a răspuns:

Daca esti minora clar ca mama ta o sa mearga cu tine si o sa afle, cel mai bine este sa discuti cu mama ta si sa ii spui adevarul ca nu moare nimeni, sa nu mai mergi la medic ca mergi degeaba daca vrea doar sa afle daca mai esti sau nu virgina!

| KaterinaРомановский a răspuns:

Nu ai ce să faci decât să nu mergi. Te pui contra și încerci din răsputeri să nu ajungi acolo. Îmi imaginez că nu te va târî până la cabinet, nu?
Tu ai o relație? De cât timp? Și câți ani ai?

| MiruMlr a răspuns:

Eu zic ca cel mai simplu ar fi sa vb cu unul dintre parinti, cel cu care te intelegi cel mai bine si sa ii spui adevarul, ca va fi mai urat daca va afla atunci pe moment...acum depinde si de parintii tai, ce fel de persoane sunt si daca te inteleg...

| Titano a răspuns:

Daca o sugi va ramane intre voi.