anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.Am nevoie de ajutor.Pe 11 decembrie e ziua mea si mi-o fac intr-un bar. Nu stiu cu ce sa ma imbrac. La ziua mea o sa il chem si pe baiatul de care imi place. El e cu un an mai mare. Vreau si eu idei cum sa ma ibrac dar fara rochii. Vreau poze si sugestii. Sunt inalta si mai grasutza. Cu parul destul de lung saten cu putin roscatbig grin. Va multumesc pentru ajutor si dau funda si voturi.

Răspuns Câştigător
| ArcticMonkey a răspuns:

Deci:
1.nu esti sigura daca vine 4
2.important e ca vin eu rolling on the floor
3.imbracate mai si tu cu ce gasesti ca faci doar 13 nu 987896970!
4.nu exista 4 rolling on the floor
sfatul meu:nu-l lua pe Salamaleku' Ghetoist-Handicpt

4 răspunsuri:
| MikyMi a răspuns:

Http://www.bonprixro.eu/ro/offer.htm?cat=1.10.370.2.30.1.&pr=48302

Nu-ti cunosc gusturile. Sper sa-ti placa.
Dupa parerea mea tot o rochie ar fi mai potrivita. Cati ani faci?
Distractie placuta si La Multi Ani! :)

| FataCuOchiCapruiX a răspuns:

Fac 13.stiu sunt km micuta.dar nu par deloc...big grin

| yiby a răspuns:

Http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/tinute-sexy-club.html
Indiferent ce vei purta cel mai important este sa te simti bine si sa ti se potriveasca tinuta, insa si accesorile joaca un rol important in intregirea tinutei

| sn00p a răspuns:

Sa inteleg ca vrei sa impresionezi, sa ii furi privirea, cel putin din ce ai zis, ma rog poti sa incerci si asta, sau pur si simplu sa ii acorzi mai multa atentie, sa ii trimiti niste semnale, daca nu e complet "orb" in fata lor e rezolvat tot.

Si da, o rochie ar fi cat de cat potrivita pentru o zi onomastica, mai ales daca o serbezi intr-un bar. Sau daca preferi ceva simplu, blugi plus o bluzita ce vine peste solduri, stramta sub bust. Depinde de gusturile tale.