| Manush96 a întrebat:

am nevoie de ajutor,prietena mea i-a scris fostului ca ii e dor de El,Problema ii ca fata Asta ma iubeste, sunt foarte sigur si ar Face orice Pentru mine(chiar orice) As vrea sa stiu ce pot Face Pentru ca in capul meu Este Doar idea ca es il iubeste pe fost.
Eu sunt prima Ei relatie serioasa si primul baiat Cu care a avut Sex!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vreau sa-ți spulber visele, dar daca i-a spus asta fostului ei, atunci e clar ca nu tine chiar așa de mult la tine. Poate ca a greșit, si acum regreta ca a zis asta, ar trebuie sa vorbesti deschis cu ea.

5 răspunsuri:
| BogdanBz a răspuns:

Niciodata nu baga mana in foc pentru o alta persoana. de ce esti tu asa sigur ca ar face orice pentru tine? sentimentele in timp se schimba, dispar, reapar, etc. Crezi ca daca ai fost primul (asta desigur, daca ai fost ), o va face sa stea langa tine pentru orice? te inseli amarnic. poate acum ca a dat de gustul asta o sa vrea sa experimenteze si cu altii, sau poate motivul pentru care s-a despartit de fostul a fost tocmai ca nu a vrut sa o faca cu el si acum poate simte ca ar vrea sa o faca.

| Manush96 explică (pentru BogdanBz):

Cred ca au foarte mare dreptate, el vroia doar sex de la ea si probabil acum ar vrea sa vadă

| Manush96 explică (pentru BogdanBz):

Problema ii ca nu o pot lasa, o iubesc mult prea mult!

| BogdanBz a răspuns (pentru Manush96):

Atunci intalneste-te cu ea si spune-i direct ceea ce simti si spune-i si ei sa iti fie sincera si sa iti spuna daca intre voi e ceva sincer si de lunga durata, sau daca vrea altceva. intotdeauna problemele astea se rezolva prin comunicare. daca ea nu iti poate da un raspuns direct si la obiect, atunci e ceva la mijloc si nu mai vad rostul sa continuati.

| Gal124 a răspuns:

Deci ea ii scrie fostului dar tu esti atat de sigur ca ea te iubeste si ar face orice pentru tine? Reconsidera asta, poate ar trebui sa devii tu fostul. Bafta.