| DanuTzZ96 a întrebat:

Buna TPU.
Am nevoie de ajutor sad. Sunt indagostit innebuneste de o fata si nu stiu cum sa procedez. Nu stiu ce sa ii spun si cum sa ii spun, pentru ca, daca ii spun fata in fata, ma tem, ca ma pierd in ochishorii ei :X si apoi ma gandesc, ca s-ar putea sa rada de mine, sau sa isi bata joc. Cunosc de ceva timp aceasta fata, este sora celui mai bun prieten al meu, nu vreau sa ii cer ajutorul acestuia pentru ca nu vreau sa fiu cu ea, stiind ca n-am cucerito eu, sau ceva de genu. stiti voi. Eu de felul meu sunt mai timid, dar, am mai avut iubite, dar nu am fost indragostit in halul acesta.
Va rog, dati-mi o mana de ajutor sad

8 răspunsuri:
| Narfundo a răspuns:

Te inteleg. Sfatul meu este sa ii spui dar sa nu fi cu ea.Numai bine!

| irrumator30 a răspuns:

1. Invit-o pe domnsoara la un suc/pizza/film.
2. Fa-ti un speech, in care sa ii etalezi sentimentele pe care le ai fata de ea, repete-l bine, si lasa loc si de intrebari.
3. Iesiri in oras si cumpara-i o floare - trandafir rosu, obligatoriu.
4. Drumul spre oras si dinspre oras se face pe jos, plimbare.
5. la un moment dat o iei de mana si incepi cu tact sa-i spui speech-ul tau, lasand loc de intrebari, la care sa raspunzi. Daca se poate partea cu speech-ul sa fie pe banca, intr-un parc, cu-atat mai bine, sa va puteti privi in ochi reciproc. Incearca daca te lasa sa o saruti usor pe buze. Daca te-a lasat, esti norocosul castigator!

Mult noroc!

| Constantin112 a răspuns:

E complicat frate...aceeasi greseala am facut-o si eu i-am zis ca bou ca imi place de ea si m-a refuzat ( daca procedam altfel poate nu ma refuza ) dar orice ai face sa nu ii zici in fata ca iti place de ea nu stiu incearca sa ii dai de inteles ca o placi eu stiu vorbeste-i cat mai frumos, petrece mult timp cu ea, fa in asa fel incat sa stai mult timp cu ea, incearca sa vorbesti cu ea mult daca iti zice vreo problema sa zicem incearca sa o ajuti sa iti dai interesul pentru ea deci cum ti-am zis dai de inteles ca o placi.
Daca vrei sa ii spui ca esti indragostit de ea spune-i doar la momentul potrivit cand va mai apropiati unul de altul sa zic asa, cand sunteti odata singuri si sa ii spui intr-un mod cat mai frumos/placut.

| blacktulip16 a răspuns:

De cat timp vorbiti?

| AlexandruGherman1993 a răspuns:

Hey! Si eu am trecut prin asta, si eu am fost ca tine, asa timid, dar n-are de ce sa-ti fie teama sa ii spui ce simti, mergi pur si simplu la ea si ii spui (trebuie sa fie singura, nu cu alte prietene)deci ii spui:,, Buna/Hey/Salut (cum o cheama ), ma cunosti... (daca nu te cunoaste te prezinti) apoi ii spui, trebuie sa-ti zic ceva, de cateva luni/zile am inceput sa simt sentimente pentru tine si... am realizat ca te plac.
Si Gata daca o sa rada de tine nu trebuie sa te simti prost, vei uita de ea cu timpul daca ea nu te place, dar daca te place si ea atunci big grin FUNDA!?

| Laurentiu321 a răspuns:

Sall.In primul rand nu ii zice direct ca o iubesti, ca asta se intampla numa in filme in viata reala te refuza, eu cred ca te refuza pentru ca ye rusine sa zica ca te iubeste asta numa la casatorii zice da.Da treuie sa procedezi astfel:in primul rand trebuie sa stii cum sa vorbesti asa finutz cu ea si atunci merge scanteia da mai ai pana se aprinde focul ca prima data trebuie sa o faci sa se simta ca sora ta ci nu ca iubita ta dar arma secreta e sa stii cum sa vorbesti cu ea si tot timpu sa te comporti frumos cu ea sa nu te certi cu ea si pana in cele din urma daca faci tot asa va fi bine da trebuie sa ai grija asa am fost si eu si dupa ce a trecut un an atunci m-a intrebat daca o iubesc dar intr-un an iti place de alta deci eu asi zice sa o int anul vitor daca iti mai place de ea si sa faci tot ce am scris. daca ti-am fost de ajutor lasa-mi mesaje cum mai merge si te voi ghida cu toate pasurile

| Rheey a răspuns:

Nu rezolvi nimic cu teama. Du-te si spune-i ca o placi si o intrebi daca simte la fel. Daca da, treceti la treaba.winking

| Rheey a răspuns:

Te duci si spui ce simti, apoi daca simte ceva pentru tine puteti sa va luati in brate si sa va sarutati.