| Alexandra_2209 a întrebat:

Am nevoie de ajutor! Un baiat destul de dragut si foarte de trebuie ma place. Mi. a propus sa mergem la film ( asta peste 2 saptamana ca eu o sa fiu plecata) si...cu siguranta o sa ne sarutam love struck. Este primul, si nu stiu ce sa faclove struck sunt emotionatabig grin. Ideea e ca eu am si niste probleme cu palmele 8-) imi transpira crying si nu stiu ce sa fac. O sa ne tinem de mana, si o sa ma simt jenatacrying. Ce sa faaac? Am nevoie de niste sfaturi. Poate manile transpirate /umede sunt si din cauza emotiilor, iti dai seama ce emotii o sa am :-s omg...:-s am nevoie de ajutoor

4 răspunsuri:
| KySyB3B3 a răspuns:

Buna Alexandra.actualu prieten a incercat de mai multe ori sa ma sarute dar eu speriata de ce se va intampla il refuza, iar eu cand m-am hotarat ca vreau sa invat lui ii traspirau mainile.dar eu nu mi-am dat seama pe moment el era foarte jenat dar nu e nimic grav. dupa sarut ii explici ca esti emotionata e firesc la toti ne taspira.stai linistita:*.nu e nimic anormal>big grin

| usernamebpla a răspuns:

Nu stiu worried... poate ar trebui sa nu il ti de mana, dar daca nu faci asta poate o sa creada ca il respingi, stergete mai des cu servetel, si nu cont, nu o sa bage in seama micuta ta problemawinking

| yonela96 a răspuns:

Pai alexandra eu zic sa-mi dai id tau si sa mai vb ca vreau sa-ti pun si cateva intrebari pentru a sti care e situatia si sa stiu ce sfaturi sa-ti dau asa ca lasa-mi un raspuns cu id.Te astept.love struck

| andre12398 a răspuns:

Totul vine de la sine daca si tu il placiwinking