| Madalina115 a întrebat:

sad buna TPU! am nevoie de ajutor.va rog spuneti-mi cum sa fac sa-l uit pe fostul meu prieten, sa-l urasc, sa nu ma mai gandesc la el, ORICE dar suntem despartiti de vreo 3 luni si am realizat ca il iubesc foarte mult. Dupa ce ne-am despartzit vorbeam mult si la telefon, si pe mess, imi batea apropouri ca ma iubeste, cu toate ca era si este si in prezent cu alta(se vad foarte rar dupa parerea mea(doar 1-2 ori pe saptamana,, spre deosebire de noi care ne vedeam in fiecare zi (aproape)pentru ca suntem in aceeasi clasa). Problema este ca acum nu mai vb cu mine aproape deloc, nu stiu ce gandeste, daca am facut ceva... dar nici eu nu vb cu el, ca sa nu creada ca inca tin la el, desi cred ca stie.Si incerc sa fiu cat mai fericita, sa rad...ca sa vada ca "pot si fara el". Stiu ca s`a terminat, sunt constienta de asta. dar va rog spuneti-mi ce sa fac sa-l uit cumva, pentru ca noi ne-am iubit foarte mult, dar pe langa ca eu am facut niste mici greseli, el zicea ca cica "el e mai nebun iar eu sunt prea timida", dar nu e asa.nu sunt deloc timida.please.saddau funda):*

2 răspunsuri:
| Maothecat a răspuns:

Daca va iubiti inca de ce nu renuntati la actualele relatii si sa fiti iar impreuna? nu conteaza greselile facut pentru ca astea apatin trecutului nu lasati o iubire sa treaca pe langa voi mai ales daca ati fost fericiti impreuna. Si, stii cum se spune de la ura la iubire mai e doar una pas happy

| VampireDeea144 a răspuns:

Pai...eu nu stiu ce sa zic...te iubeste nu te iubeste, gaseste si tu pe altcineva daca simti ca nu mai tine deloc la tine, ca dragoste cu sila nu se poate asta-i sigurhappyvezi tu ce faci! ai griaj de tinewinking:*:*:*