Este mult mai intelept sa asetpti sa te invite el pe tine. Este barbat, sigur nu va aprecia o femeie care se ofera cu atata usurinta si intra peste drepturile lui. daca il interesezi, te va invita nu avea nici o grija. Dar disperarea nu place niamnui si nici femeile care isi neaga feminitatea si se comporta ca niste barbati.
Ahh fetele de astazi,, Imi place de un baiat simpatic Hell yeah,,, o sa-l invit la o pizza asta seara ((: Asteapta el sa te invite,, ai rabdare. Daca tine la tine o te v-a invita undeva in oras GOOD LUCK
Da de fapt ii rezolvi problema lui,,, Fa cum stii mai bine,, nu ezit chiar astfel sa faci. Dar fii atenta sa nu-si bata joc,, daca stii cu siguranta ca te place poti sa-l inviti dar daca nu prea,, nu cred ca ar trebui sa faci acest pass (devii inferioara),, I-a cu tine o fata, sau spune-i si lui sa i-a vreun prieten daca vorbesti de prietenie,,, dar daca-l inviti personal tu + El la suc cam nu stiu daca va mirosi a prietenie pentru el WATHEVER GL
Bună Micheilla.
Dar ce este atât de greu să îi spui.să-l întrebi adică. : " Vii cu mine pe afară sau în oraş? ". Deşi, el ar trebui să te întrebe asta, nu tu pe el. Băiatul face primul pas.
Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : d3l3t3r98
00Andreea008 întreabă: