| Amorosa18 a întrebat:

Am nevoie de ajutorrr, un sfat ceva.

- Sa incep cu inceputul.

Am o relatie de 3 ani, eu am 19 el 23, dar el e un pic mai dificil. adica nu iesim aproape deloc. uneori in weekend iesim in oras, in rest el e mereu la pc, se joaca. locuim de 10 luni impreuna..acum 3 luni ne-am despartit din cauza asta..eu vreau sa ma distrez nu sa stau mereu in casa sa fac mancare..asta nu e viata.Ok, a spus ca se schimba asa ca ne.am impacat.a fost o luna ok, ieseam mai des in oras dar dupa la fel. pc mereu sad.Dar de cateva luni am cunoscut pe cineva,pe internet.el s-a indragostit de mine, chiar daca suntem la mii de km( eu locuiesc in Italia iar el acum e in Cehia). a spus ca renunta la tot pentru mine si daca vreau vine dupa mine in Italia, isi cauta de munca aici. numai sa fim impreuna. el stie de relatia mea,stie toata povestea. el ma face sa rad,ma simt bine cand vb cu el,etc. asa ca mi-a spus sa ma gandesc bine si sa fac o alegere.dar pur si simplu nu stiu.crying chiar daca m-am saturat de viata care o am, nu pot sa ii spun dupa 3 ani ca nu mai vreau, nu pot. dar pe partea cealalta, as vrea sa fiu cu baiatul asta. un sfar sad va roooog frumos sad
Multumesc ca m-ati ascultat sad
Funda!

Răspuns Câştigător
| XxBlueRosexX a răspuns:

In mai mi s-a intamplat ceva asemanator, eu tg mures el ploiesti...nu am stat impreuna dar simteam ceva pentru el, nu iubire era altceva, in fine iubitul meu a aflat si s-a certat si cu el si cu mine si ne-am despartit 2 zile pana mi-am dat seama ca il iubesc pe iubitul meu pentru ca totusi aveam 2 ani si ceva impreuna si i-am spus aluia sa ma lase in pace. Deci eu iti spun asa tu crezi ca e bine sa dai cu piciorul in relatia ta, gandeste-te ca sunt 3 ani si iubitul tau te iubeste chiar daca nu iti arata asta, ai grija cu baiatul cunoscut pe net pentru ca l-ai vazut doar la web si in realitate cine stie cum e...iti spun doar atat, nu te despartii de iubitul tau actual pentru ca mai tarziu poate iti pare rau si posibil sa nu mai fie cale de intoarcere. Gandeste-te bine ce sa faci si sper sa faci alegerea corecta.

| Amorosa18 explică (pentru XxBlueRosexX):

Da,m-am gandit si la asta. mai ales ca si-a tatuat numele meu.dar problema nu e neaparat baiatul ala..sunt mai multe de ex: e gelos, nu ma lasa sa ies mult in oras, cand sunt la mine acasa( inainte stateam la 200km distanta, iar din cand in cand mai merg la mama). sunt mai multe. am discutat despre asta dar nu am rezolvat nimic. nu pot spune ca nu il iubesc, il iubesc dar... asa viata nu cred ca ar suporta cineva sad ..chiar nu stiu ce sa fac. sunt confusa

15 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Merita sa te duci cu alt om daca nu corespunde la cerintele tale gamerul.

| neutrino a răspuns:

Tineretea este scurta si trebuie frumos si cinstit, atat cat se poate, traita. In relatia actuala, se pare cu tu numai pentru sex mai ai un rol aici. Decat deloc, bun si asta, pana cand va veni marea ta dragoste din Cehia. Pana atunci, poate-ti gasesti o alta varianta, pe cineva din jurul tau care sa te scoata si in lume.

| Felys a răspuns:

A-ti fost impreuna de prea mici, deja a intervenit rutina, cred ca nu va mai dura mult si se va ajunge la finalul povestii, pana la urma poate nu e el persoana cu care sa imbatranesti, esti tanara poti avea experiente sa poti alege persoana ideala cu care sa imbatranesti

| Alcyon a răspuns:

Dar tu nu lucrezi? Daca ai avea si tu un job, sunt sigura ca nu ti-ar mai arde atat de mult de distractii si nici nu te-ai mai plictisi. Cred si eu ca te plictisesti, daca stai toata ziulica acasa. Ar fi bine sa-ti gasesti o ocupatie si sa-i lasi pe ambii ciumpalaci, ca nu-i bun niciunul.

| Amorosa18 explică (pentru Alcyon):

Momentan nu lucrez, sunt in cautare de un job. Poate nu o sa-mi mai arda atat de mult de distractii, dar in weekend tot o sa ies.

Răspuns utilizator avertizat
| NameHarris a răspuns:

Hmm. prietena mea ma cearta ca iesim prea mult ca vrea sa ne petrem si noi seara uitandune la un filmlaughingEu te-as sfatui sa nu ai incredere in orce persoana care iti promite marea si sare de pe internetwinkingPe internet el iti va arta latura care doreste elwinking daca te vei mute cu el si isi va deveni agresiv.Bafta!

| Amorosa18 explică (pentru NameHarris):

Da,macar ea vrea sa stati acasa sa va uitati la un film, dar noi nu iesim si nici nu stam unul cu altul.Decat cand ne punem in pat sa dormim.Atunci daca e sa punem un film, la care ma uit mai mult eu.El trebuie sa doarma ca dimineata e la munca.ce viata e asta? la 19 ani sa stau in casa, sa fac mancare, curatenie, doar atat si uneori iesim in oras, ca sa nu ii zic eu iar ca sta doar la pc. sad chiar si parintii lui ii spun, traieste cu mine sau cu pc? dar degeaba.

| NameHarris a răspuns (pentru Amorosa18):

Ai dreptate daca acuma nu-ti traiesti viata cand atuncea cand o sa ai copiiwinking Explicai treaba asta daca nu paraseste-l distrazate si tuwinkingSunt o multime de baieti carora le place distractiawinking

| Amorosa18 explică (pentru NameHarris):

Asta spun si eu dar degeaba vorbesc cu el, nu intelege straight face I-am zis nu stiu de cate ori,ca vreau sa ies,nu sa fac doar mancare. inteleg,trebuie sa fac, dar trebuie sa si ies, Dar imediat imi spune "tie ti-e gandul doar la iesit, ai iesi toata ziua, etc" nu stiu daca a-r suporta cineva asa, dar fiindca il iubesc, am tinut in mine.Nici el nu stie de cate ori plang pe tema asta, nu fac nimic in afara de atat, acum recent am stat 3 saptamani in casa fara sa iesim..peste cateva zile implinesc 19 ani, nu stiu ce o sa fac, o sa stau in casa? sunt curioasa. sad

| NameHarris a răspuns (pentru Amorosa18):

Gasesteti altulwinking si isi va da seama ce a pierdutwinking dar va fi prea traziuwinking unul care sa te faca fericitawinking

| 1cristian1990 a răspuns:

laughing permite-mi sa iti spun ca esti prostuta... Nu iti irosi viata, cunoaste viata, distreaza-te, mergiin excursii, simte parfumul florilor, fa ceea ce iti doresti, e viata ta si alegerea ta, e bine ca ti-ai dat seama in sfarsit! Fa o alegere, tu stii mai bine, daca ai casa ta ai job-ul tau in Italia, nu stiu de ce mai stai cu asta care se joaca toata ziua calculator, sa stii ca asta e o boala grea si se scapa greu de ea, ii trebuie o adevarata motivatie si daca nu esti tu aceea atunci ce? Stati am2 intr-o casa si el traieste cu PC-ul nu cu tine? Voi fetele aveti o imaginate bogata, nu stiu ce sa zic despre baiatul din Cehia, pe net sa te intelegi bine iar in realtate sa nu te intelegi...

| Amorosa18 explică (pentru 1cristian1990):

Stiu ca sunt, realizez laughing). vreau sa am alta viata, sa ma distrez, etc dar mi-e greu. inca tin la el, nu am curajul sa pun punct.

| ElectronicPieces a răspuns:

Daca vrei sa fii cu băiatul asta de pe internet clar nu-l mai iubești pe actualul. Daca actualul te iubește, fa-i un bine si lasa-l in pacewinking