| Laalla a întrebat:

Buna TPU! Am nevoie de ajutorul vostru… am avut ultima menstruatie de pe 21 pe 26 iulie, deci sunt in ziua 17 a ciclului menstrual. Am intretinut contact sexual cu prezervativ, si nici nu si a dat drumul in prezervativ, in zilele 9 si 11 ale ciclului. Prezervativul a fost verificat si nu era rupt. Astazi a inceput sa mi curga un lichid maroniu(foarte putin, l am sesizat pe tampoanele zilnice). si am inceput sa ma stresez. stiu ca exista acea sangerare de implantare. credeti ca exista vreo sansa ca as putea sa fiu insarcinata? sau ce este aceasta scurgere maronie. ca e abia ziua 17 si menstruatie nu ar trebui sa am abia mi s-a terminat acum 9 zile.

6 răspunsuri:
| Madaxo97 a răspuns:

Ce implantare să fie? Ca ai zis că nu a ejaculat, și oricum sperma nu se teleporteaza prin prezervativ în vagin, nu avea ce să se implanteze, logic. Orice ar fi, sarcină nu e, stai liniștită. Poate ți s-a dereglat menstruatia.

| MihaBianca a răspuns:

Nu. Dar îți sugerez să mergi la un medic ginecolog. Nu vreau să te sperii pentru că nu ai nimic grav, cel mai probabil. Dar dacă spui că ai acea scurgere de acea culoare, mai bine te verifici.

| Violleta2022 a răspuns:

Sangerarea dintre menste nu este sangerarea de implantare, mai ales ca-i imposibil la tine sa fii insarcianta odata ce ai facut sex numai cu prezervativ.

Sangerarea intre menstruatii nu este niciodata de bun augur, denotand ca ai o problema serioasa in aparatul reproducator, posibil: rana pe colul uterin, posibil chisturi pe ovare, posibil fibroame ori tumori.

Iti recomand sa mergi la investigatie medicala, ca sa descopri cauza care a produs sangerarea, in mijlocul perioadei dintre 2 cicluri.
Sanatate maxima!